O rețetă simplă și foarte gustoasă, pulpele de pui aromate cu usturoi și lămâie nu vor rămâne prea mult în farfurii. Sunt perfecte pentru o cină cu familia și prietenii.

Ingrediente:

  • 50 ml ulei
  • 50 ml zeamă de lămâie
  • 4 căței de usturoi zdrobiți
  • 1 lingură cimbru
  • 1 kg pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • felii de lămâie

Preparare:

Combini uleiul, zeama de lămâie, usturoiul, cimbrul, sare și piper, după gust. Torni compoziția într-o pungă resigilabilă și amesteci cu pulpele de pui. Lași la marinat la rece cel puțin 30 de minute.

Preîncălzești cuptorul la 220 °C. Aranjezi puiul într-o tavă cu tot su sosul în care a stat la marinat. Dai la cuptor 15 minute, apoi întorci pe partea cealaltă și mai lași încă pe atât. Servești cu felii de lămâie.

Sursa: Clickpoftăbună.ro

Foto: Google.ro

Vezi și: Supa delicioasă care va ține la distanță răcelile! E mai eficientă decât antibioticele!

Distribuie articolul: