Talentate, frumoase, cochete, dar și foarte bune dansatoare. Sunt doar câteva caracteristici ce pot fi atribuite surorilor Țăruș. Cu o carismă aparte, Ionela și Carolina reușesc să atragă privirile și să provoace aplauze de fiecare dată când urcă pe scenă, iar profesionalismul acestora a fost remarcat și peste Prut. De curând, cele două au participat la concertele marca Delia, iar noi le-am provocat să intre în pielea artistei române pentru câteva ore. Și pentru că „unde-s mulți puterea crește”, invitația nu a fost refuzată nici de mama fetelor, Victoria. Vedeți mai jos cât de bine s-au descurcat în acest rol și aflați detalii din familie, pentru că noi... le-am descusut de toate secretele.

Despre oportunitatea de a participa în show-urile Deliei

Familia Tarus (21)

„Atunci când Ionela a fost invitată să participe în concertele Deliei, am acceptat din prima, pentru că am înțeles că este o oportunitate pormițătoare pentru ea. A dansat alături de această mare interpretă de peste Prut, la piesa „Cine m-a făcut om mare”. Și așa cum mergem împreună la toate concertele, nici de această dată nu a fost o excepție. Atunci când ne aflam în repetiții și Carolina a fost invitată să danseze în cadrul a două piese. La acest eveniment am avut toate emoții deosebite, pe care nici măcar nu le pot descrie în cuvinte. O evoluție la Sala Palatului, împreună cu Delia, trei concerte și patru mii de spectatori înseamnă ceva. Ne bucurăm mult că am avut ocazia să participăm și cred că fetele s-au descurcat de minune”, a menționat mama celor două dansatoare, Victoria Țăruș.

„Am fost surprinsă atunci când am fost invitată să dansez în show-urile Deliei, dar, într-un final, am trăit o experiență extraordinară, iar faptul că am fost pe o scenă cu această artistă mi-a dat încredere și m-a motivat să muncesc mai mult în continuare pentru a obține noi succese și realizări. Pot spune că acele zile au fost unele dintre cele mai frumoase din viața mea și mi-aș dori enorm să mai evoluez alături de Delia”, a agăugat Ionela.

Despre relația frumoasă care există între Ionela, Carolina și cea care le-a dat viață – Mama fetelor

„Sunt mereu alături de ele, le susțin în toate, mă strădui să le îndrum în tot ceea ce fac. Le spun care sunt variantele posibile de alegere și consecințele acestora și, astfel, le dau posibilitatea de a lua o decizie proprie. Pot spune că ele sunt independetele, însă, de fiecare dată îmi cer sfatul, iar deciziile le luăm împreună. Suntem mamă și fiice, dar, în același timp, suntem și foarte bune prietene. Avem o relație bazată pe încredere și sinceritate.”

Familia Tarus (23)

Familia Tarus (12)

„Chiar dacă există o diferență de peste șase ani, fetele mele sunt bune prietene, se susțin reciproc, în special în ceea ce ține de dans sau școală. Micile neînțelegeri le soluționează singure, fără a mă implica pe mine. Sunt două persoane total diferite. Carolina este liniștită, cumpătată, responsabilă, dar și ambițioasă. Ionela e mereu în mișcare, pusă pe șotii și perseverentă, în același timp”, notează Victoria Țăruș.

„Concurență în domeniul dansului nu există, ba mai mult, acest sport ne-a unit, ne-a făcut să fim mai puternice, să ne ascultăm și ajutăm reciproc. Deseori se întâmplă ca să învățăm lucruri una de la cealaltă. Am constatat că avem aceleași principii. Munca asiduă, perseverența, atingerea scopurilor și insistența ne definesc”, spune Carolina.

Despre experiența de a fi pentru câteva ore în rolul Deliei

„Este pentru prima dată când am participat la o ședință foto cu o asemenea tematică. M-am simțit deosebit, specială. Toate trei am avut o imagine pe care nu o avem zi de zi. A fost o provocare pentru mine, dar am acceptat și îmi pare foarte bine”, povestește mama fetelor.

„Îmi place mult stilul Deliei, iar atunci când am intrat în rolul ei m-am simțit superb. Cred că e un stil care mi se potrivește foarte bine. De fapt, unul dintre visurile mele este să îi urmez calea”, a declarat pentru Ea.md, Ionela Țăruș.

„Mereu mi-au plăcut oamenii care au încercat și încearcă să demonstreze că sunt deosebiți, iar Delia este unul dintre ei. Fiind în rolul acestei artiste, mi-am dorit să o imit până în cele mai mici detalii: extravagantă, puțin nebutică și, desigur, fără complexe”, mărturisește Carolina Țăruș.

Surorile Ionela și Carolina, despre planurile de viitor

„Chiar dacă am înregistrat succese în cariera mea, întotdeauna există loc de a crește. Pe viitor, îmi doresc să evoluez pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii. Lucrez mult pentru asta: fac actorie, canto, dans. Toate pentru a deveni un artist complet. Cele care mă inspiră și mă motivează să le calc pe urme sunt Delia și Jennifer Lopez”, menționează Ionela.

Familia Tarus (1)

„Pentru mine, orice ieșire, la un concert e o satisfacție. Cred cu tărie într-un viitor de succes. Și dacă până acum am dansat alături de diverși interpreți autohtoni, aspir să particip și la concertele artișilor de talie mondială”, conchide Carolina.

Vă mulțumim, pentru că ați acceptat provocarea de participa în acest pictorial și vă dorim mult succes în tot ceea ce faceți în continuare!

Foto: Ellene.photography

Distribuie articolul: