Ajuns la vârsta de 43 de ani, actorul rus Kirill Safonov se poate declara împlinit nu doar în plan profesional, ci și personal. Artistul are parte de o căsnicie fericită alături de nimeni alta decât interpreta Aleksandra Savelyeva, mai tânără decât el cu 11 ani.

Aleksandra și-a arătat încă o dată sprijinul pentru jumătatea sa la cea de-a 38-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Moscova, în cadrul căruia sunt apreciate cele mai frumoase noutăți din lumea cinematografiei.

Kirill Safonov a debutat la Festival cu ocazia premierei scurtmetrajului „Четвертый”, pe care l-a regizat chiar el. Filmul are ca subiect scene desfășurate încă în a doua jumătate a secolului al XIX-lea.

1

Este pentru prima dată când actorul semnează și regia unui film, de aceea a avut mari emoții. La fel de emoționată a fost și Aleksandra – soția sa. Cântăreața l-a încurajat și i-a fost aproape, felicitându-l și urându-i succes în cadrul Festivalului.

Acesta e doar începutul, te așteaptă încă multe alte lucrări mărețe. Am crezut, cred și voi crede în tine mereu!”, i-a mărturisit cântăreața.

111

Amintim că actorul nu este la prima căsnicie. Acesta a fost căsătorit anterior cu Yelena Safonova.  Din 2010, Kirill Safonov trăiește o frumoasă căsnicie alături de cântăreața Aleksandra Savelyeva. Cei doi nu au împreună niciun copil.

Din relația anterioară, Kirill are o fiică:

Cum arată fiica de 21 de ani a protagonistului din „Tatyanin Den” (Foto)

dede

Foto: Instagram

Distribuie articolul: