Efimia Bivol are 63 de ani și a crescut și educat 5 copii, plecați acum în lumea mare. Doar o fiică este mai aproape de ea, în Republica Moldova, iar femeia, originară din satul Răzeni, r-nul Ialoveni se bucură, fiind la pensie, de succesele nepoților și copiilor, oriunde ar fi. De câțiva anii nu mai lucrează, a hotărât să-și crească nepoții ca să-și poată ajuta copiii. Însă cum la țară mereu este de lucru, timp de odihnă nu prea are. Iată ce-și dorește de la viață peste un an.

„Mă bucur mult că am ajuns până la vârsta frumoasă, am 5 copii și 11 nepoți. Toți sunt plecați în Irlanda, în Germania și unul am în Italia. Fetița mai mică a rămas lângă noi. Cea mai mare dorință este ca toți copiii să se întoarcă la anul și să fie toți acasă. Vreau să-mi sărut nepoțeii și să-i îmbrățișez, să fie lângă bunica. În rest mulțumim Domnului așa cum este”, ne-a spus Efimia Bivol.

Vezi AICI și celelalte vârste/femei din proiectul CEvreaEA.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: #CevreaEA la 62 de ani. Dorința de peste un an a Galinei Olari (Video)