Nu există copii frumoși și copii mai puțin frumoși. Și totuși, mulți dintre bebeluși sunt aleși, de către agențiile de modeling, grație trăsăturilor fizice speciale pe care le posedă. Cu siguranță că ați remarcat cel puțin o dată fotografii cu micuța despre care vă vom povesti mai jos. Se numește Egypt, iar grație privirilor și genelor sale, a căpătat o armată întreagă de admiratori.

Egypt este fetița unui rapper pe nume Fortafy și a partenerei sale, Shana Evers. Micuța a devenit extrem de populară în rețeaua Instagram după ce mama sa a fotografiat-o purtând o căciuliță marca The Kardashian Sisters și a distribut fotografia pe Twitter. Fotografia a „navigat” prin spațiul virtual și a ajuns să acumuleze mai bine de 100 000 de aprecieri.

Mulți dintre fanii micuței au creat chiar și comunități virtuale, denumite „Vreau astfel de gene”, în care distribuie fotografii cu Egypt. Atunci când analizează fotografiile micuței și ale mamei sale, devine foarte clar de la cine a moștenit fata asemenea trăsături fizice și în special – o asemenea privire!

Părinții micuței nu s-au gândit niciodată că fotografiile sale ar putea deveni atât de adorate de internauți. Surorile Kardashian le-au expediat chiar și un mesaj, în care le-au scris următoarele: „Dragilor Shana și Fortafy, dar și fetița voastră minunată. Sperăm că vă vor plăcea noile articole din colecția Kardashian Kids. Ale voastre, Kim, Kourtney și Khloé.”

Foto: Instagram

Distribuie articolul: