Oriunde nu ar merge prinții William și Kate Middleton, aceștia sunt întrebați de fiecare dată de copii – principele George de patru ani și prințesa Charlotte de doi ani. Fericiții părinți, care acum așteaptă al treilea copil, vorbesc de bună voie despre ai lor copii.

Charlotte este cea care are grijă de fratele său mai mare și deja vorbește fluent în limba spaniolă. Kate și William, la fel ca mulți alți părinți, le place să vorbească despre copii. De această dată, cu detalii din viața copiilor a venit tatăl lor, în contextul Comunității Națiunilor, care în Marea Britanie (dar și în alte țări), această zi a fost sărbătorită ieri, 12 martie. William a spus cum preferă să se distreze micuța Charlotte.

„Fiica mea Charlotte iubește să danseze”, a spus William.

Până când, fetița nu a fost văzută în public niciodată dansând, însă nu a mai rămas mult până când va avea loc nunta prințului Harry cu Meghan Markle, unde Charlotte nu numai că este invitată, ci va fi și participantă activă la ceremonie: împreună cu alte fete va ține flori la altar și va arunca cu petale de trandafir în fața mirelui și a miresei.

 

Sursa: spletnik.ru