Admiratorii Prinţului Harry şi a logodnicei sale, Meghan Markle, nu vor avea ocazia să le ofere daruri de nuntă. Celebrul cuplu, care urmează să se căsătorească luna viitoare, și-au rugat fanii să redirecționeze toate cadourile pe care intenționează să le ofere către asociații și organizații de caritate. Anunțul a fost făcut astăzi, de către Biroul de presă al prinţului britanic, citat de Reuters.

De fiecare dată când au ieșit în public, Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost întâmpinaţi de mulţimi numeroase de admiratori. Într-o declaraţie oficială publicată luni, prinţul Harry şi viitoarea soţie a lui au spus că sunt deosebit de recunoscători pentru bunăvoinţa cu care au fost întâmpinaţi de cetăţenii britanici:

„Ținem  foarte mult ca tot mai mulţi oameni să beneficieze de această stare de spirit deosebit de generoasă. De aceea, pentru a marca această ocazie, rugăm fiecare persoane să facă o donaţie în favoarea unor asociaţii de caritate în loc să ne trimită cadouri de nuntă”, se precizează în comunicat, citat de AGORA.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au selectat şapte organizaţii caritative – niciuna cu care ei sunt asociaţi în mod direct – pe care britanicii ar putea să le sprijine prin intermediul unor donaţii.

Prinţul Harry, fost ofiţer în aviaţia britanică şi care a participat la două stagii de luptă în Afganistan, militează de mai mulţi ani în favoarea asociaţiilor care sprijină veteranii de război din Marea Britanie.

Distribuie articolul: