Până la nunta prințului Harry cu Meghan Markle rămâne din ce în ce mai puțin timp, însă detalii privind viața lor de cuplu apar tot mai multe. După cum raportează presa internațională, cel mai mic nepot al reginei Elizabeta a II-a își iubește atât demult logodnica și are atât de multă încredere în ea, încât a renunțat la contractul de căsătorie (averea prințului Harry se estimează la zeci de milioane de lire sterline).

„Prințul nu s-a gândit niciodată să semneze un contract de căsătorie. El este încrezut că va avea o căsnicie trainică și de durată”, a spus un apropiat.

O asemenea decizie a prințului Harry a pus în gardă curtea regală, care a insistat să se facă totuși acest document juridic. Mai ales că Meghan este deja trecută printr-un divorț (actrița a mai fost căsătorită cu regizorul Trevor Engelson în perioada 2011-2013), iar acest lucru și mai tare îngrijorează membrii din familia prințului.

Însăși Meghan, de dragul viitorului soț a început să frecventeze Biserica Anglicană. De aceea, mulți spun că sentimentele pe care le are ea față de prinț sunt adevărate.

Citește și: Meghan Markle a depășit-o din nou pe Kate Middleton! Logodnica prințului Harry, numită cea mai frumoasă femeie din familia regală

Distribuie articolul: