Astăzi, 1 iulie 2019, prințesa Diana ar fi împlinit vârsta de 58 de ani. Iată cele mai frumoase 7 momente prin care Kate Middleton i-a adus un tribut soacrei sale.

Prințesa Diana reprezintă un model de eleganță și simplitate. Nu doar comportamentul ei a fost unul demn de respect, ci și ținutele pe care le purta cu degajare.

Ducesa de Cambridge nu a întâlnit-o niciodată pe mama soacră, dar îi onorează amintirea ori de câte ori are ocazia. În semn de respect pentru aceasta, un omagiu, sau pur și simplu pentru că ducesei de Cambridge i-au plăcut vestimentațiile de la diferite evenimente, aceasta a avut câteva apariții inspirate din outfit-urile Dianei, unele fiind aproape identice.

Există o asemănare care nu poate fi trecută ușor cu vederea între rochia purtată de prințesa Diana în timpul vizitei din Italia, din anul 1985 și rochia purtată de Kate Middleton la petrecerea organizată de jubileu în anul 2012, în Marea Britanie. Singurele diferențe dintre cele două rochii sunt nunța și faptul că rochia Dianei era un pic bufantă în zona umerilor.

Rochie cu buline, la ieșirea din maternitate

Atât prințesa Diana, cât și Kate Middleton au purtat rochii cu un croi lejer, cu buline, la ieșirea din maternitate. În fotografia din stânga este înfățișată prințesa Diana, la ieșirea din maternitate, după nașterea prințului William, iar în partea dreaptă ducesa de Cambridge, Kate Middleton, la scurt timp după ce a părăsit spitalul alături de bebelușul George.

Bulinele, printre modelele favorite ale celor două

Rochie roșie pentru a doua, respectiv a treia ieșire din maternitate

Prințesa Diana și Kate Middleton au optat pentru rochii roșii la ieșirea din maternitate, după venirea pe lume al celui de-al doilea copil, respectiv celui de-al treilea. În prima fotografie prințesa Diana, după nașterea lui Harry, iar în a doua, Kate Middleton, după nașterea prințului Louis.

Kate Middleton, după nașterea micuțului Louis

Prințesa Diana și Kate Middleton, adeptele culorii roz

Kate Middleton poartă bijuteriile soacrei sale

În 21 mai, Kate Middleton a purtat din nou o ținută care amintește de prințesa Diana, la petrecerea în aer liber organizată de Regină. Mai mult, ducesa de Cambridge a purtat cerceii mamei prințului William. Nu este pentru prima oară când Kate Middleton îi poartă bijuteriile prințesei Diana.

Ea a ales să-i aducă din nou un omagiu cu ținuta și accesoriile pe care le-a purtat la evenimentul care a avut loc în grădina Palatului Buckingham. Cerceii cu perle sunt un cadou de nuntă, pe care „Prințesa Inimilor” l-a primit de la bijutierii Collingwood, în 1981. Kate a mai fost văzută purtându-i în 2017, la un dineu oficial din Spania.

Kate Middleton a purtat tiara preferată a Prințesei Diana

În decembrie 2018, Kate Middleton a participat la o recepție organizată de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham în onoarea diplomaților din Marea Britanie, aceasta alegând să-și accesorizeze ținuta cu tiara preferată a Prințesei Diana.

Tiara purtată de Kate, denumită Cambridge Lover’s Knot, a fost creată pentru Regina Maria în anul 1914 după un design personalizat al acesteia, fiind confecționată din perle și diamante deținute de familia sa. Diadema a fost realizată după o bijuterie asemănătoare care îi aparținea bunicii ei, Augusta of Hesse. Kate a purtat celebra tiară și cu alte ocazii, ca un tribut pentru Prințesa Diana, atrăgând astfel, de fiecare dată, atenția presei.

Amintim că Prințesa Diana s-a stins din viață pe 31 august 1977, la doar 36 de ani, în urma unui accident de mașină.

Vezi și: Cum ar fi arătat Prințesa Diana la 60 de ani (Foto)

Distribuie articolul: