Perioadă grea pentru nepoata Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta a fost sfătuită să evite pe cât posibil apariţiile publice. Prinţesa Beatrice de York a fost nevoită să-şi anuleze petrecerea de logodnă pentru a evita „o hărţuire mediatică”.

Trebuie să se abțină din cauza tatălui său, Prinţul Andrew, care de câteva luni se află în mijlocul unui scandal sexual, pentru a nu fi din nou ţinta presei. E vorba despre relaţia pe care acesta le-a avut cu americanul Jeffrey Epstein – acuzat de relaţii sexuale cu minore şi decedat în august în închisoare. Scandalul continuă și în prezent să afecteze familia regală britanică, menționează okmagazine.ro.

După retragerea prinţului Andrew din viaţa publică, fiica sa a fost nevoită să-şi anuleze petrecerea de logodnă, prevăzută să aibă loc pe 18 decembrie într-un club exclusivist din cadrul hotelului Chiltern Firehouse din Londra. Prinţesa Beatrice a decis să devanseze data petrecerii şi să o celebreze într-un local mai intim.

Beatrice de York se va căsători anul viitor cu omul de afaceri italian Edoardo Mapelli Mozzi. Nunta, care este programată pentru anul viitor, este umbrită de acest scandal, mai ales după ultimele imagini făcute publice care îi înfăţişează pe controversatul Harvey Wesintein şi pe Epstein, prezenţi la petrecerea de majorat a prinţesei Beatrice.

Sursa: Okmagazine.ro