Deși mai este o zi până la lansarea lui, CD-ul poveste „Semincioara Fermecată”, realizat de scriitoarea Stela Popa, a reușit deja să stârnească multă curiozitate în rândul părinților și al copilașilor. Autoarea a plasat pe internet un scurt fragment din CD, la realizarea căruia au participat mai mulți actori consacrați din Republica Moldova.

Lansarea CD-ului va avea loc mâine, 15 aprilie, ora 11:00 și ora 15:00, în cadrul Târgului de Carte pentru Copii și Tineret, desfășurat în aceste zile la Moldexpo. Autoarea invită pe loc toți doritorii care vor să aibă în palmares încă o poveste audio pentru copilași, dar și pentru părinți.

Într-un material anterior, Stela Popa declara despre povestea cu nr.2 din seria „Povești pentru Dănuț” – Semincioara Fermecată”:

„ Ideea acestei povești a apărut în momentul în care o prietenă mi se confesa că nu mai știa ce explicații să găsească pentru fetele ei la întrebarea pe care i-o tot puneau: „Mami, cum am apărut noi pe lume?”. Nu a funcționat povestea cu barza, avionul sau altele de acest fel, ci cea cu o semincioară. A fost mai credibilă. Cel căruia i-a venit ideea a fost tatăl micuțelor curioase. Ideea era bună, dar mai trebuia și așezată în context. Și uite că aici am intervenit eu. Cartea-poveste „Semincioara fermecată” va fi cadoul perfect pentru fiul meu Dănuț la cei doi anișori ai săi. Lansarea va avea loc pe 16 mai, de ziua de naștere a lui Dan-Andrei, la Librăria din Centru de la Editura Cartier”, mărturisește Stela Popa, pe blogul său personal.

Citește și: „Lecturi cu o vedetă” a prins la copii ca pâinea caldă. Stela Popa: „Nu am întâlnit copilași mai deștepți”

Distribuie articolul: