Cântăreața americană Christina Aguilera nu este tipul de vedetă care își fotografiază copiii și publică intens fotografii cu aceștia în spațiul virtual. Recent, însă, a făcut o excepție și a arătat lumii cât de mult s-a schimbat fetița sa, la distanța de 11 luni de la venirea pe lume.

Christina Aguilera deja de 5 ani se află într-o relație stabilă cu partenerul său de viață, Matthew Rutler, căruia i-a dăruit o fetiță pe nume Summer Rain. Vedeta de 34 de ani a născut anul trecut, în luna august, însă nu și-a arătat prea des mezina.

Zilele trecute, însă, a făcut o excepție și a publicat, pe conturile sale de Facebook și Instagram, un film în care apare fetița ei de 11 luni, prenumele căreia, în traducere, înseamnă „ploaie de vară”. Înregistrarea video a fost realizată de către Matthew.

Babe- you make the best home vids of us & the kids… Latest family outting w/ Matthew Rutler ❤️

Posted by Christina Aguilera on 20 Iulie 2015

La aproape un an de la venirea pe lume a celui de-al doilea copil, Christina Aguilera a arătat lumii că ține și la imaginea sa, pentru că a trebuit să-și reia activitatea în cadrul show-ului în care muncește în calitate de jurată: „The Voice”. Sportul, alimentația și maternitatea au ajutat-o să-și recapete silueta pe care o avea înainte de sarcină și să revină la statutul de divă.

page

Christina mai are și un fiu pe nume Max Liron, care are 6 ani și a fost născut din relația Christinei cu Jordan Bratman. Cuplul a rezistat timp de 6 ani, însă s-a desființat în 2011.

Foto: Instagram, Facebook

Distribuie articolul: