Cât timp fotografiile oficiale de la nuntă încă se mai editează, Instagram-ul trădează deja în ce ținută și-a jucat nunta modelul basarabean Xenia Deli!

Prima fotografie cu rochia sexy a Xeniei a fost distribuită de makeup artistul și hairstylitul rus Andrey Loos, cel care a machiat-o și coafat-o pentru petrecerea burlăcițelor, ziua nunții și petrecerea de la piscină.

Pentru cea mai importantă zi din viața ei, modelul a optat pentru o rochie albă, din dantelă fină cu motiv floral, care îi contura perfect linia taliei și a coapselor.

r

Din mărturiile virtuale ale makeup artistului, ceremonia de căsătorie la lumina asfințitului a fost extrem de emoționantă și romantică:

„A fost organizată minut în minut cu ultimele raze ale Soarelui.

Am trăit două zile de vis și fericire. Necătând la faptul că am muncit de cu zor, vă spun sincer că nu m-am distrat așa de mult timp. Iată că am combinat utilul cu plăcutul și am întâlnit o mulțime de oameni interesanți”, spune Andrey Loos.

Fotograful oficial al nunții a fost nimeni altul decât newyorkezul Gavin O’Neill (dreapta). Poza trădează și mai bine inelul de logodnă al Xeniei:

9

Foto: Instagram

Distribuie articolul: