Am așteptat cu sufletul la gură primele fotografii cu familia deputatului liberal Valeriu Munteanu, după venirea pe lume a celei de-a patra fetițe, iar fotografiie în sfârșit au apărut. Politicianul a dezvăluit, pentru Revista noastră, cine a ales prenumele Crăiței, dar și cui îi seamănă cea de-a patra moștenitoare a familiei Munteanu.

Deja de patru luni, Valeriu și soția sa, Victoria, educă patru fetițe: Smaranda, Ilinca, Camelia și Crăița. „Soția a propus numele pentru primele doua fete, iar eu – pentru urmatoarele”, ne-a dezvăluit tatăl fetițelor. 

Deși e vizibil și din fotografiile realizate recent, micuța Crăița îi seamănă mai mult tatălui. „Toate îmi seamănă mie”, recunoaște, cu mândrie, politicianul.

Știam, anterior, că „nu are de gând să-și schimbe fetele nici pe un sac de băieți”, însă astăzi, Valeriu Munteanu a recunoscut: „Indiferent de dorințele noastre, genul copiilor este determinat de Dumnezeu, noi suntem fericiți și împliniți alături de fetele noastre.”

Vă întrebați cum a fost celebrată Ziua Internațională a Femeii, în casa deputatului? „Am cinci femei acasă și mă străduiesc ca spiritul zilei de 8 martie să fie mereu prezent în casa noastră”, ne-a mai pus politicianul.

Valeriu Munteanu nu exclude că cel puțin una dntre fiicele sale ar putea dori, pe viitor să se afrme în politică. „Muncesc și voi munci în continuare pentru ca în Republica Moldova femeile să aibă șanse egale cu bărbații, în toate domeniile de activitate, inclusiv în politică”, a spus politicianul, cu referire la acest subiect.

L-am întrebat pe cvadruplul tătic dacă munca de tată este grea, la care Valeriu Munteanu a răspuns: „Nu există lucruri grele, ci doar lucruri care cer responsabilitate. Copiii sunt cea mai mare responsabilitate pe care o avem cu soția, celelate lucruri sunt secundare, inclusiv politica.”

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: