Premieră pentru Republica Moldova și România. În scurt timp va fi lansată o carte-vlog, intitulată „Femeia cu gust de lapte”. Cea care s-a aventurat în această premieră este jurnalista și poeta Zina Bivol. Lansarea va avea loc pe 12 februarie la Uniunea Scriitorilor din România, filiala Iași, România (#CasaCuAbsidă), la ora 17:00, iar pe 18 februarie, la Chișinău, Republica Moldova, la Teatrul Geneza Art. Evenimentul va începe la ora 18:00 și este cu intrare liberă.

„Cartea este pentru cei care nu au timp să citească poezii și cărora le vom da posibilitatea să asculte, dar și să le privească. Deci vom avea o carte fizică și una online, pe pagina de YouTube a poetei. Accesul la eveniment este liber și chiar îndemn absolut toată lumea care aude tangențial despre această lansare să vină, să asculte, să savureze. Cartea-vlog apare cu sprijinul editurii „24 ore” din Iași și este împărțită în trei capitole: „Trăiesc într-o pasăre”, „Femeia cu gust de lapte” și „La o cafea cu dragostea”. Cred că dacă iubești poezia bună, această carte, aparent neobișnuită, te așteaptă să o răsfoiești”, ne spune autoarea cărții pentru EA.md.

Zina Bivol este cunoscută ca și radiojurnalistă, moderatoare de evenimente și poeta care și-a adus versurile în format audio și video chiar de la primele încercări.

Vezi și: Zina Bivol scrie și recită versurile proprii cu foarte multă dăruire. Ce vrea să schimbe prin poezie! (Video)