Carmen Harra este perzicătoarea recunoscută la nivel internațional. Este autoarea a mai multor cărți și articole psihologice, este un life coach și învățător spiritual.

Carmen Harra este perzicătoarea recunoscută la nivel internațional. Este autoarea a mai multor cărți și articole psihologice, este un life coach și învățător spiritual. 

Aceasta a făcut declaraţii cu privire la viitorul fiicei Andrei, micuţa Eva Maria Ioana, care a fosta adusă, joi, 23 iulie, pe lume, într-un spital din București, printr-o operaţie de cezariană.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Aşdar, conform datelor celebrei prezicătoare, fiica Andrei nu va fi cântăreaţă, lucru pe care artista, probabil, îl doreşte pentru fiica sa. Într-un interviu acordat unei reviste online, prezicătoarea a făcut următoarele declarații:

Micuţa are codificarea 11, e o fiinţă superioară, va fi un om de calitate, foarte intuitiv şi vertical. Nu cred însă că va face carieră în artă, deşi provine din doi artişti şi ei vor încerca s-o propulseze spre aceeaşi carieră. O văd foarte cerebrală, independentă şi va ajunge să-şi dirijeze părinţii şi fratele. E superbă şi charismatică, dar prea detaşată, iar părinţii trebuie să fie atenţi. Nu se va mărita la fel de tânără ca Andra, dar şi ea va avea doi copii. E binecuvântată de Dumnezeu prin codificarea ei divină, este cu adevărat specială

Cât desper profesia micuţei, Harra a răspuns că fetiţa va practica o meserie diferită de a părinţilor ei.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

 

O văd îndreptându-se spre o carieră în care va avea ocazia să ajute şi să facă mult bine. Poate mama ei ar vrea să o vadă cântăreaţă ca ea, dar fata va dori mai mult. Poate începe să facă artă, dar finalitatea nu va fi asta. Are o minte foarte luminată şi va alege jurnalismul sau diplomaţia, aşa că nu m-aş mira să o văd la ONU ca ambasador al României. Ea va fi o vizionară, în felul ei. Va fi capabilă să conducă şi va putea deveni un lider politic. Prin combinaţia numerologică şi prin codul ei divin, e foarte inteligentă. Îşi va cunoaşte propria direcţie, de mică va şti ce vrea şi ce se întâmplă cu ea. Va fi foarte vorbăreaţă, şarmantă şi mereu mai evoluată decât vârsta ei.

Potrivit previziunii făcute de Carmen Harra, fetiţa va fi mai ataşată de Cătălin Măruţă, căci s-au cunoscut şi în alte vieţi.

Are o conexiune karmică din vieţi anterioare cu tatăl ei, ceea ce înseamnă că s-au mai întâlnit în vieţi anterioare, iar relaţia lor de suflet va fi mult mai puternică. Asta nu înseamnă că nu-şi iubeşte mama. Conexiunea de suflet nu are de-a face cu iubirea. S-a născut în zodia Leului, e un om pe care te poţi baza. Ea va guverna familia prin inteligenţă şi puterea de a-i uimi pe părinţi cu abilităţile ei mentale. Nu sunt aşa de convinsă că va folosi numele Eva, cred că îşi va alege altul pe la patru-cinci ani. Va fi un copil cuminte de la început, superb din toate punctele de vedere, aşa cum ziua bună se cunoaşte de dimineaţă. După 10 ani va ieşi la lumină ceea ce spun acum.

Andra a mai bifat o realizare, de această dată, însă pe plan personal. După nouă luni de emoţii şi stări specifice gravidităţii, artista şi-a ţinut fiica dolofană în braţe. Eva Maria Ioana a avut 3,630 kg , 50cm şi nota 10!.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Andra a devenit mamă pentru prima dată pe 16 martie 2011, când a născut tot prin cezariană, un băieţel, pe nume David. Vedeta a născut la o maternitate privată in Bucureşti, iar băiatul a primit nota 10 la naştere, având 3,760 kg şi 54 cm.

SURSA

Distribuie articolul: