Una dintre cele mai frumoase prezentatoare din televiziunea autohtonă, Olivia Furtună s-a căsătorit cu Timur Efremov. Weekendul trecut, Olivia și Timur au spus Da în fața altarului, iar ieri a dat o petrecere într-un cerc mai restrâns de prieteni, într-un local din afara orașului. Jurnalista îmbină în sine intelingeță, un stil elevat și o feminitate care o scoate în evidență. Și pentru că a devenit mireasă, Olivia ne-a oferit un interviu exclusiv despre nuntă, soț, căsnicie și planuri de viitor.

Unde sărbătoriți petrecerea de nuntă?

Locația a fost aleasă de ambii. Ne-am dorit o petrecere înafara orașului, în sânul naturii alături de cele mai apropiate persoane.

Aveți o nuntă cu tradiții naționale sau mai modernă?

Nunta noastră e una modernă. Fără prea multe tradiții. Am decis că prioritar este ca lumea să se simtă confortabil și să se distreze. Însă, vor fi doar câteva aspecte comune nunților, precum primul dans, aruncarea buchetului. Punem accent pe o atmosfera degajată și caldă.

10302174_874362575955690_7897225469447140524_n
 Ce emoții ai avut atunci când ai spus DA în fața altarului?

Emoțiile nu pot fi redate prin cuvinte. Însă am simțit și o responsabilitate în același timp, totodată și o liniște ca relația noastră a fost binecuvântată.

 Ce a făcut soțul tău ca să îi spui ferm DA și să fii gata să-ți petreci restul vieții alături de el?

Soțul s-a conformat multor pretentii de-ale mele. Între noi comunicarea s-a schimbat radical. Dacă la început era mai stângace, acum este așa cum mi-am dorit. Poate a contribuit și felul meu de a fi, ori sentimentele puternice. În orice caz el este deschis, avem o comunicare sănătoasă și suntem foarte apropiați. Iar multe din dorințele mele sunt prioritare pentru el. Mă răsfață, îmi oferă multă atenție, așa ca nu am avut cum să-i dau un alt răspuns, decât Da.

10351733_874362519289029_2630523837852428333_n

Cine a sărbătorit împreună cu voi nunta?

Dacă la cununia religioasă a fost prezentă doar familia, cei mai apropiați membri, atunci la cununia civilă au fost prezenți cei mai apropiați prieteni, colegi și bineînteles rudele. Cu regret,  avem atât eu cât și Timur câtiva prieteni stabiliți peste mări și țări și este imposibilă prezenta lor la nuntă, de asemenea am câteva rude stabilite peste ocean cărora le voi simți lipsa. Însă ei sunt aproape de mine și știu că se bucură pentru noi, indiferent de distanța geografică care ne desparte.

  Vă cunoașteți de mai mult de doi ani, care este secretul relației  frumoase dintre voi și cum vă păstrați armonia dintre voi?

Nu știu dacă am avut dragoste la prima vedere, însă o simpatie a fost cu siguranță. Deși ambii eram implicați în alte relații, ne intersectam cu diferite ocazii și, treptat, simpatia s-a transformat, îl citez pe Timur, „în dragostea vieții”. Cum păstrăm armonia? Nu știu dacă este vreo rețetă. Cred că există o chimie, sentimente și conștientizarea faptului că ne potrivim, iar unul fără altul nu rezistăm. A fost imposibil să fim la distanță și imposibil să fim supărați ori să nu ne vorbim. A fost o singură dată când am făcut o pauză de 5 zile, fără să ne contactăm. Poate un secret este înțelegerea reciprocă și simțul umorului, aceleași interese și viziuni.

10458710_874362592622355_21854111760100275_n

 Ce înseamnă pentru tine căsnicia? Te aștepți la careva schimbări în viața ta, după căsătorie?

Căsnicia poate schimba viața de cuplu în bine. Mari schimbări după semnarea unui act nu sunt, însă este ambientul potrivit pentru dezvoltarea sănătoasă a unei familii mai mari. Așa cum ne dorim copii, căsnicia este binevenită. Pentru noi contează buna înțelegere în continuare, sentimentele, respectul și să fim aproape unul de celălat.

Acum, când ai devenit soția lui Timur, ce are mai mare prioritate pentru tine: cariera sau familia?

De mică pentru mine familia a fost primordială. Cariera pe care o am în televiziune a venit întâmplător și dintr-un capriciu. În timp a apărut și entuziasmul. Însă sunt conștientă de faptul că nu doar activitatea profesională te face să te simți împlinit. Cariera, este mai mult o sursă de existență și o plăcere din activitate. Familia este și va fi pe primul loc. Îmi doresc o familie cu copii, ceea ce presupune sacrificarea carierei. Eu sunt gata pentru acest lucru, deși cred că cele două pot fi combinate.

Te vezi în viitorul apropiat în rol de mamă?

Normal, este visul fiecarei femei. Mă văd în viitorul apropiat mamă, cu atat mai mult că ambi ne dorim acest lucru cât mai curând.

Cât de mult te-a schimbat relația cu Timur și anume ce calități ți-ai descoperit în tine după ce l-ai cunoscut pe soțul tău?

Nu știu dacă m-am schimbat. Noi ambii am început relația cu maturitate și am știut ce ne dorim. Cred am devenit liniștită sufletește. Ce calități am descoperit la mine nu pot spune exact, însă cu certitudine Timur s-a îmbogătit cu câteva.

11196282_874362705955677_2598242949295125422_n

Care sunt interesele voastre comune?

Ne plac călătoriile, filmele, familia, liniștea și bucătăria gustoasă. Ne place să evadăm din aglomerație și să petrecem timpul doar în doi. Ambii ne dorim copii și o casă de vacanță. Multe lucruri ne unesc.

11124724_637544696345531_950396411_n

Ce înseamnă pentru tine Timur și ce apreciezi cel mai mult în el?

El e jumătatea mea, bunătatea, sensibilitatea, sinceritatea și onestitatea. În plus, apreciez  dragostea curată pe care mi-o demonstrează în fiecare zi.

Revista Ea.md îi dorește Olievie și lui Timur casă de piatră, să-și formeze o familie exemplu, în care să persiste dragostea și armonia.