Specialista în astrologie, Cristina Oxentii, explică cum ne vor influența schimbările astrologice în urmăroatele 12 luni. La ce să ne așteptăm și cine sunt cei care vor reuși cel maimult, aflați din articol.

 Jupiter în Capricorn

ATENȚIE ! O nouă ingresie planetară! Începând cu data de 2 decembrie 2019, (ora R.M. 20:20) planeta fericirii și a norocului Jupiter poposește în Capricorn, într-o poziție de Cădere pentru ea și va sta aici timp de 12 luni, până pe 19 decembrie 2020. După ce s-a aflat în domiciliu în Săgetător în ultimul an, Jupiter se alătură planetelor Pluto și Saturn din Capricorn, pentru a se îmbrățișa de câteva ori cu fiecare dintre ele pe parcursul lui 2020.

Această călătorie astronomică a celei de-a 5-a planete de la soare de-a lungul anului 2020, va spori corectitudinea și disciplina în masă. Vom avea tendința să coborâm cu picioarele pe pământ, lăsăm ochelarii roz și visele utopice. În noul an trecem la treabă să ne îndeplinim visele, așa că vom face un plan de activități pentru a atinge scopurile propuse. Aici dorința cu eforturile îndreptate în direcția propusă vor fi mână în mână.

Anul realizărilor pentru profesioniști

Anul 2020 la va prinde bine celor care sunt muncitori, corecți, cinstiți și practici în domeniile lor de activitate, mai ales pentru profesioniști. Jupiter aduce progres și creștere pe plan profesional. Vor strânge roada cei care vor depune eforturi imense. Noul an va aduce posibilități suficiente pentru a soluționa sarcinile vitale de dezvoltare care se aflau în vizorul nostru mult timp. Va avea loc un proces de reorganizare radicală, profundă și de structură, pe diferite sectoare ale vieții și la fiecare nativ în parte, în funcție de Harta Natală. În 2020 vom distruge granițele vechi, pentru a putea construi altele, care să corespundă cu noua mentalitate, cu noua eră a Vărsătorului.

E un an norocos pentru persoanele conservatoare, care preferă să lucreze din culise, pentru cei care muncesc în juridisprudență și alte domenii pentru care dreptul, corectitudinea și disciplina sunt indispensabile.

În 2020, norocul va fi de partea celor născuți în intervalul 14-20 septembrie și 11 -17 mai. Universul le oferă un cadou cu șanse fericite și persoanelor născute între 11-17 martie și 13-19 noiembrie. În mod special, perioada favorabilă va fi de la mijlocul primăverii până la mijlocul verii și a treia lună de toamnă.

Capricornii născuți în intervalul 11-17 ianuarie vor simți cu precădere influențele astrale dramatice ale lui Jupiter în combinație cu Pluto, care îi va obliga pe acești nativi să-și schimbe la 180 de grade viziunea asupra vieții. Unii dintre ei vor renaște ca pasărea Phoenix din propria cenușă, dacă vor fi răbdători, înțelepți și sârguincioși.

În general, îmbrățișarea planetelor Jupiter cu Pluto, într-un mediu sec și rece, deloc binevoitor cum este Capricorn, poate aduce putere masivă, bogăție, influență colosală celor la care în harta natală această combinație aspectează pozitiv Soarele, MC, ASC ori alte puncte importante. Însă, poate fi foarte dificil pentru persoanele în harta cărora această combinație astrală face aspect încordat.

Vremuri deloc simple îi așteaptă pe cei născuți în intervalul 30 iunie – 19 iulie, 14 -19 octombrie, 11-17 aprilie. Atenție maximă în perioadele, de la mijlocul lunii martie până la mijlocul lui Iulie și întreaga lună noiembrie.

Ultimă lună din 2020, vine cu o frumoasă surpriză astrală, îmbrățișarea lui Jupiter cu Saturn în Vărsător care dă start unei noi epoci. Cei născuți în 1961 și în 1981 se vor bucura din plin de MAREA CONJUNCTURĂ ASTRONOMICĂ (Jupiter și Saturn).

Autor: Cristina Oxentii, astrologă.

Distribuie articolul: