Descoperă cele mai importante previziuni din horoscopul lunii octombrie. Cum vei simți influența astrelor și ce te așteaptă în funcție de luna în care te-ai născut, află din articol.

BERBEC

În perioada care urmează ești mult mai nerăbdătoare decât de obicei. Ceri multe lucruri de la cei din jur și ajungi să fii destul de dezamăgită dacă așteptările pe care le proiectezi nu iau forma pe care ți-o dorești. Destinul este de partea ta de multe ori, dar asta nu face din tine o persoană imbatabilă.

TAUR

Marte este destul de „structurată” din punct de vedere energetic. Zilele acestei luni de toamnă te provoacă, mai ales la nivel profesional. Instinctul tău este destul de puternic și de aceea îți urmezi mereu intuiția în situațiile în care nu găsești soluții la problemele pe care le întâmpini. Weekend-urile sunt destul de pline cu activități în familie.

GEMENI

Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți eșalonezi energia psihică de care dispui. Mercur-Uranus este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu. Te simți încă legată emoțional de anumite persoane și asta va face destul de dificilă luarea anumitor decizii.

RAC

Dai senzația celor din jur că ești mereu sigură pe propriile acțiuni, dar unele contexte în care te vei afla te vor face să îți expui vulnerabilitățile. Mercur se află pe o traiectorie dificilă din punct de vedere energetic, iar tu vei resimți din plin această activitate de la nivel astral. Profesional vorbind, nimic nu se va schimba pe parcursul lunii octombrie.

LEU

În perioada următoare reușești să rămâi concentrată pe lucrurile care contează pentru tine, chiar dacă resimți destul de intens reproșurile celor din jur. Creativitatea de care dai dovadă în anumite contexte profesionale fac din tine un coechipier desăvârșit. O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta și nu trebuie să faci nici un compromis în acest sens.

FECIOARĂ

Ai vrea ca cei din jur să te audă, dar tu nu ești dispusă să-ți expui vulnerabilitățile. Ești o fire spontană și asta te ajută să te adaptezi destul de repede oricărui context din care faci parte. Jupiter va pulsa destul de mult în sectorul financiar. Din păcate, pe parcursul următoarelor zile este posibil să fii destul intrigată de modul în care decurg lucrurile în acest sens.

BALANȚĂ

În zilele următoare vei simți că-ți recapeți vitalitatea. Vestea bună este că tranziția în care te afli este una de scurtă durată și nimic nu te poate împiedica să iei decizii cu un impact definitoriu. Relația personală îți oferă cadrul de care ai nevoie pentru a face lucruri deosebite pentru propria persoană. Pentru tine o astfel de dinamică poate descrie fericirea în doi.

SCORPION

Te simți confortabil cu rutina zilnică, dar asta nu înseamnă că nu-ți dorești mai mult. Ideile spontane îți definesc personalitatea. Luna octombrie este pentru tine luna unui nou început. Pentru a te asigura că ceea ce gândești este real, este indicat să vorbești deschis despre ceea ce simți. Nu te lăsa condusă de prejudecăți!

SĂGETĂTOR

Persoanele apropiate se pot încrede în capacitatea ta de a discerne binele de rău. Cu toate astea, în următoarele zile te lași dusă de val, acționezi impulsiv și ai senzația că te afli într-un circuit închis al emoțiilor negative. Spre mijlocul lunii octombrie vei avea ocazia să faci schimbarea pe care ți-o dorești la nivel profesional.

CAPRICORN

Acțiunile tale deslușesc o parte a sufletului tău, dar asta nu înseamnă că cei din jur sunt conștienți de nevoile tale. Un stil de viață sănătos a devenit un clișeu. Oriunde te uiți în jur se vorbește doar de alimentație sănătoasă, echilibru interior, psihic și capacitatea de a te îndepărta de contextele sau de oamenii care au impact negativ asupra vieții noastre.

VĂRSĂTOR

Atunci când vine vorba de reușitele în plan profesional, pentru tine sunt extrem de importante detaliile. Ești o fire perfecționistă și crezi în minuțiozitate. Chiar dacă zilele lunii octombrie vor fi destul de aglomerate, reușitele de care vei avea parte îți vor induce vitalitatea de care ai nevoie. Cu siguranță nu îți lipsește energia psihică.

PEȘTI

Transpui cu ușurință în plan social ideile pe care le ai, dar cu toate astea nu ai încredere suficientă în propriile abilități. Ești întru totul conștientă de acest lucru, dar asta nu înseamnă că și încerci să combați prin exercițiu efectele negative ale acestei atitudini. Luna octombrie aduce pentru tine realizări importante în carieră.

SURSA

Citește și: Zodiile care își întâlnesc marea iubire până la sfârșitul lunii ianuarie. Vezi ce te așteaptă pe tine