Formează un cuplu deja de 5 ani și sunt împreună nu doar acasă, dar poate în primul rând pe scenă. Sasha Lopez, pe numele său de buletin Sergiu Istrati, un DJ cu renume mondial, și soția lui Ale Blake (Alexandra Mandalache) au fost luați prin surprindere de presa care... i-a despărțit.

Fără a prezenta careva probe, un site de cancan din România i-a și despărțit pe cei doi, afirmând că nu mai formează un cuplu. „Nu mor caii, când vor câinii” – spune o vorbă înțeleaptă românească, iar cei doi soți, proaspăt întorși dintr-un turneu prin Sri Lanka, s-au amuzat copios.

cancan ro

sasha 1Într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, Sasha a ironizat situația, comparând-o chiar cu ceea ce se petrece în viața politică din România: „Pentru cei care mai citesc astfel de saituri, suntem bine! Nu o ardeți PSD-ește!”

Acum mai puțin de o lună, cuplul muzical și familial se afla într-un concert la Dubrovnik, Croația & Rijeka, asta după ce în toamnă și până în decembrie au încheiat un turneu grandios, desfășurat în 2016 prin mai multe țări exotice. Mai peste tot, Ale și Sasha apar împreună, iar proiectele lor muzicale sunt tot în tandem.

ale blake si sahsa

Foto: facebook.com

Distribuie articolul: