Cele mai comode pijamale create de Ana Popova se vor vinde direct la evenimentul „Pijamas in the Pub”. Iar dacă ai uitat cumva acasă papucii de cameră, cei mai călduți ciupici, din lână naturală de la Macco, vor fi la dispoziția doritoarelor de a merge cu ei acasă. Totul pentru ca invitatele petrecerii să se simtă la cel mai înalt nivel!

În premieră, la Petrecerea în Pijamale vom avea o zonă de Pop-up Shop dedicată celor care vor să-și înnoiască garderoba cu o pijama nouă sau niște ciupici din lână naturală. Cele două branduri, cu produse indispensabile pentru somn și comoditatea casnică, vă aduc produsele lor unice la „Pijamas în the Pub”.

 Rezervă-ți acum un bilet pentru tine și prietenele tale, deoarece locurile sunt limitate.

Colecția vestimentară Ana Popova loungewear & nightwear prezintă 2 linii de produse ce presupun articole vestimentare destinate portului în intimitatea casei – vestimentație de noapte și de zi. Concepută conform unui design minimalist și contemporan – croieli simple, culori delicate, contururi subtile și stofe fine – colecția este predestinată doamnelor care apreciază calitatea, acordă atenţie detaliilor şi ţin cont de ultimele tendinţe.

Macco este o companie înființată în anul 2011, sub brandul Vasilini. Principalul gen de activitate este producerea articolelor din lână de oaie pe bază de tricotaj şi de asemenea, o serie de produse din blană artificială de o calitate superioară. În anul 2017, compania prin intermediul proiectului de competitivitate face rebranding. Astfel din acest an brandul este denumit Macco, iar anul 2017 devine anul de naștere a noului nume pe piața produselor autohtone.

Petrecerea în Pijamale by EA.md a ajuns la ediția a V-a. De această dată avem susținerea Clincii Adler Medical, care ne-au promis masaj pentru toate participantele, dar și noutăți din medicină racordate la cele mai actuale necesități ale femeilor. Cadouri și premii încă mai adunăm, dar vă promitem de la: Antos Cosmetică NaturalăCricovaDarwinDaria RoomEquilibraCasa RinaldiBunătăți de la Marika, SchweppesAna PopovaMoldeco.

 

Vezi și: Tabloruile Adrianei Luca s-au aliniat pentru licitația de caritate de la „Pijamas in the Pub”

Distribuie articolul: