Avem cu cine să ne mândrim! Trei fetițe moldovence s-au întors acasă cu trofee de la concursul internațional Mini Miss Eurasia 2018.

Participantele din acest an care ne-au reprezentat țara au fost: Beatrice Ungureanu (6 ani), Janna Petco (7 ani), Daria Nemerenco (10 ani), Diana Botnaru (11 ani).

Fetele s-au pregătit asiduu pentru acest concurs, preț de 3 săptămâni, timp în care au trebuit să pregătească un foto-portofoliu, sa fie ingenioase la proba de talente, să defileze în costumul național și să prezinte rochia unui designer autohton.

Repetițiile au durat 5 zile și s-au desfășurat la Sankt-Petersburg. Fetițele noastre au fost pregătite de echipa Luxury Style Moldova.

Sunt nespus de mulțumit de participarea în acest concurs. Fetițele au fost unele din cele mai bune și profesioniste din proiectul meu, având în palmares deja titluri naționale cum ar fi: Mini Miss Moldova 2017, Top Model Moldova 2017 și altele. Este prima noastră experiență de participare la un concurs internațional, de aceea am depus maxim efort împreună cu toată echipa pentru a ne prezenta bine”, a menționat fondatorul proiectului Luxury Style Moldova, Korneliu Vidrașco.

Așadar, Republica Moldova a ocupat cele mai bune poziții:

Mini Miss Eurasia2 018 Categoria 11-15 ani/Teen – Diana Botnaru

Mini Miss Eurasia 2018 Categoria 8-10 ani/Junior – Daria Nemerenco

Mini Miss Eurasia 2018 Categoria 5-7 ani/Kids – Janna Petco

Vice – Mini Miss Eurasia 2018 Categoria 5-7 ani/Kids – Beatrice Ungureanu.

Câștigătoare au primit coroana, premii de la parteneri și câte un certificat în valoare de 50 de mii de ruble, echivalent cu 13 500 de lei.

 

 

Distribuie articolul: