Orgasmul este plăcerea maximă obținută în timpul actului sexual… Este acel „Aaahhh, Uuuhhh, Ooohhh” pe care ni-l dorim de fiecare dată când facem dragoste… Greu de atins, dar niciodată imposibil…

Iată câteva poziții sexuale care îți garantează mare „O”. Ești pregătită?

Poziția „Plăcerea încrucișată”

Iată o tehnică pe care o puteți repeta în fiecare dimineață, să vă „energizați” înainte de o zi stresantă la job. Este o poziție foarte simplă și care nu necesită efort. Iubitul tău trebuie să stea pe o parte, iar nu trebuie decât să te rotești puțin, perpendicular pe corpul lui, cu genunchii ridicați. Faceți mișcări de du-te-vino! Unghiul de penetrare este extraordinar pentru a vă oferi orgasme „în cascadă”.

Poziția „Umerii extazului”

Îți mai amintești tehnica „Impactului profund”, în care partenerul tău îngenunchează pe o laterală a patului, iar tu, întinsă pe spate, cu picioarele pe umerii lui, ești penetrată? Ca și în cazul acelei poziții, „Umerii extazului” asigură o penetrare completă. De data asta, iubitul tău stă în picioare, iar tu pe spate, cu picioarele pe umerii lui. Vă priviți în ochi și spui: „Încă o dată, încă o dată și încă o dată…”

Poziția „Lotusului îmbrățișat”

O tehnică foarte romantică, pe care trebuie să o încercați. Vă strângeți puternic în brațe, corpurile voastre stau lipite, vă mângâiați, vă sărutați, simți respirația lui, simți cum se topește de plăcere, iar orgasmul poate apărea în orice moment… Stați în poziția șezut, cu picioarele încrucișate și vă îmbrățișați. Penetrarea este foarte ușoară pentru că vaginul se dilata în mod natural.

Poziția „Lotusului îngenuncheat”

Este o adaptare mult mai dificilă a poziției „Misionarului în genunchi”. Iubitul tău se ridică ușor în genunchi, în timp ce tu te așezi în poala lui, cu fața către el. Apoi, îți înfășori picioarele în jurul partenerului și vă luați în brațe, pentru a vă susține. Poziția oferă un unghi bun pentru penetrare. Realizați o mișcare fluidă, pentru a vă putea mișca în timpul penetrării.

Sursa: Eva.ro

Foto: Google.com

Vezi și: Zodia trădează felul în care se comportă în pat! Cine și ce preferințe are

Distribuie articolul: