Miercuri am petrecut o seară de neuitat. De 8 ani ne sunteți alături și de asta încercăm să vă răsplătim cu cele mai originale petreceri. Fiecare femeie și-a ales cea mai dragă, comodă și sexy pijama și chiar dacă le-am spus să vină fără tocuri unele femei nu se despart niciodată de ele.

Am avut alături de noi cele mai frumoase femei nu doar la chip, dar și la suflet care au susținut cauza nobilă din acest an, au participat la tombolă și au donat pijamale pentru fetele de la Asociația Diaconia.

Invitatele s-au delectat cu bucate alese și cel mai savuros vin spumant. Nu au lipsit nici momentele fierbinți. Băieții de la Grup Art Avante ne-au oferit un moment incendiar, iar cel mai râvnit burlac al momentului, Vasile Macovei ne-a încântat cu melodiile sale latino.

Cele mai frumoase momente le vezi în galeria foto:

 

Foto by: Dumitru Slonovschi

Partenerii evenimentului: Backstage Music HallCasa Rinaldi in MoldovaShiro Massage Home & OfficeUnofficial: Daria roomEquilibra MoldovaIvatherm Republica MoldovaPapioane Chico StyleFit MamiAntos cosmetică naturală7 Spice -Brutărie şi PatiserieMilliTex – Lenjerie de pat și produse textile pentru casăPernaMea – perne pentru gravide si lenjerie de patBacio di BolleArt Group AvantiEstel MoldovaHerbal TherapyAvon.