The Power of Jumping – primul proiect de slăbit din Moldova cu împlicarea acestui tip de sport și absolut gratuit pentru participante și-a premiat câștigătoarele. Acestea au fost invitate la o petrecere cu mult stil și cu o grămadă de premii, au primit flori și aplauze, iar organizatorii au promis că nu se vor opri doar la o ediție.

Angela Bădăreu, antrenoare de Jumping Fitness:

„Este un sport foarte greu, dar care emană atât de multă endorfină și energie, încât nu te mai poți opri, chiar dacă ai dori. În primul rând motivam foarte mult fetele cu exemplele fetelor care au reușit să slăbească. Eu la fel am reușit să slăbesc grație acestui sport. Prima motivație a fost atunci când au reușit să de acâteva kilograme jos. Am avut parte de niște fete extraordinare.”

Tatiana Ciobanu, instructor „Move it Fitness”

„Chiar de la prima întâlnire cu fetele multe au declarat că le place să consume dulciuri și plăcințele. Cel mai mare sacrificiu cred că a fost să renunțe la dulciuri și la plăcințele. În general am avut parte de participante foarte motivate și instructori pe măsură.”

Deși petrecerea se anunța una „black tie”, piscina și natura de la „Turnul Alb”, muzica și premiile oferite de parteneri au degajat complet atmosfera. Gazdele, dar și partenerii proiectului „Power of jumping” au rămas încântați de rezultate.

ozun

Elena Ozun, inițiaroarea proiectului „The Power of Jumping”, director ABC Fitness:

„Rezultatele participantelor sunt minunate. Timp de trei luni ca să slăbești atât și să arăți atât de bine chiar este uimitor. Chiar mă bucur foarte mult că am reușit împreună cu ele acest rezultat.”

Ina Zagoreanu, directorul complexului de odihnă „Turnul Alb”, Costești:

„Suntem binevoitori cu toată lumea bună care vrea să ne pășească pragul acestui local frumos, eu zic „cu suflet”. Anul acesta avem deschisă și piscina cre ne favorizează în toate. Credem că așa evenimente trebuie să aibă loc anume la piscină.”

jumping 2

Tatiana Ustica, director „Antos – cosmetica naturală”:

„Noi suntem acolo unde se promovează modul sănătos de viață, pentru că noi, femeile, trebuie să fim mereu în formă. Este un eveniemnt totuși dedicat femeilor și ne motivează pentru faptul că astfel o să facem cunoștință și cu alte femei care nu sunt în comunitatea Antos.”

Premii și multe aplauze au primit absolut toate participantele în proiect, iar câștigătoarea, Victoria Rusu, s-a învrednicit și de un trofeu, care va marca frumos cele 20 de kg pierdute în proiect și schimbarea de imagine de care a beneficiat drept cadou.

jumping trofeu

Victoria Rusu, câștigătoarea proiectului „The Power of Jumping”, ed.I:

„Vreau să îi mulțumesc din suflet antrenoarei mele, Mihaela Dodon. A fost alături de mine, scriindu-mi câte 10 mesaje dimineața ca să mă trezesc. Un mare mulțumesc Elenei Ozun, în primul rând pentru că a adus jumpingul în Moldova, ne face pe noi, femeile, mai fericite și mai împlinite și ne arată cum să ducem un mod de viață sănătos.Sper mult că nu este ultimul asemenea proiect și aș vrea mult ca emoțiile pozitive pe care eu le trăiesc în această seară să mai fie trăite de multe alte femei.”

Elena Ozun, inițiaroarea proiectului „The Power of Jumping”, director ABC Fitness:

„Vine neapărat a doua ediție. Vom avea în fiecare an câte o ediție, așa ca în vară, fetele să fie frumoase, suple și cu încredere mare în sine!”

Mai multe imagini de la eveniment puteți admira AICI.

Distribuie articolul: