Aniversarea „vârstei lui Hristos” l-a prins pe Igor Strbițchi departe de casă, tocmai pe o insulă a Italiei. Solistul trupei AKORD a mers în această călătorie pentru a fi alături de cea care îi este muză, soție și cea mai bună prietenă: soprana Olga Busuioc!

„La această oră aproximativ am venit pe lume, numai că acum 33 de ani! Mulțumesc mamei pentru toată educația și atenția acordată!

P.S: Pot spune doar una: sunt un om fericit!!!”, a anunțat, în amiaza acestei zile, omagiatul Igor Stribițki.

Temperatura 22 grade si un soare perfect!

A post shared by Igor Stribitchi (@igorstribitchi) on

Este o aniversare specială pentru artist. În aceste zile, Igor se află în în Cagliari – capitala insulei Sardinia, având-o alături pe Olga – frumoasa lui soție.

#rehearsal #Opera Turandot#Liu

A post shared by Igor Stribitchi (@igorstribitchi) on

Artista a trebuit să plece în Sardinia pentru a evolua la Stagione lirica e di balletto 2017, din cadrul Teatro Lirico di Cagliari, iar zilele petrecute împreună sunt ca un balsam pe sufletul celor doi artiști, nevoiți să se afle deseori la distanțe de mii de kilometri din cauza programelor artistice.

„La mulţi ani, scumpul meu! Tare frumoşi şi semnificativi 33! Cred că ai totul, ca să te simți împlinit, Dumnezeu are grijă de noi, mulțumesc că ești aşa cum nici nu am visat!”, îi transmite soția.

La mulți ani îți urăm și noi, Igor Stribițki! Fie ca aceste momente de fericire să se multiplice cât mai des!

17352010_10213044744739807_404829330035605294_n

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: