Dacă sunteți în căutarea unui accent în materie de accesorii, pentru sezonul cald din acest an, s-ar putea ca noutatea de mai jos să vă vină pe plac! Poșeta momentului e recomandată de cei mai înrăiți fashion bloggeri.

Poșeta waist – așa se intitulează tendința în materie de accesorii, și în acest sezon. Geanta miniaturală se fixează în jurul taliei cu ajutorul unei centuri. Util, sigur și stilat – am zice! Asociată de unii fashioniști cu o borsetă, poșeta se bucură de multă popularitate în rândul internauților.

#easy #sunday #Repost @cristinabelciu with @repostapp ・・・ Keep calm and carry a fabulous WarewarE waistbag like mine.✨ 🌸thank you @snobbishbreakfast 🌸 🌸soon on blog🌸 #WarewarE #waistbag

A post shared by adina grapa (@warewarewaistbags) on

Una din cele mai înrăite ambasadoare ale poșetelor waist este Giulia Anghelescu. Artista română a devenit practic o ambasadoare a genților brandului românesc WarewarE Waistbags, semnat de designerul Adina Grapa. Giulia a purtat cu mândrie acest model de poșetă și anul trecut, suplinindu-și garderoba cu câteva unități stilate.

Fashion bloggerița basarabeană Doina Ciobanu a promovat waist bag-urile aceluiași brand la New York Fashion Weekk.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: