Popcornul este un deliciu ușor de preparat în orice anitimp, nu neapărat vara, când ai la îndemână și porumb bun pentru fiert. Cel mai important este că poți prepara popcornul delicios și în condiții de casă, evitând ambalajele specifice, coloranții și aromatizatorii periculoși din comerț Cum anume? Îți spunem mai jos.

Pentru prepararea unei porții delicioase de popcorn acasă, este suficient să ai la îndemână grăunțe de popcorn și o bucată de unt.

1 (1)

O pătrime de pahar de grăunțe trebuie turnate într-un bol adânc, de sticlă, care va fi acoperit mai apoi cu o farfurie.

2

Acum, a venit rândul pentru unt. Taie cam două linguri de unt și pune-le în farfuria cu care ai acoperit bolul. Poți tăia mai mult sau mai puțin unt, în funcție de preferințe.

page

Pune acest set de vase în cuptorul cu microunde. În funcție de intensitatea razelor, poți seta diferite periode de gătire. Inițial, ține grăunțele la cuptor pentru 3 minute. În acest interval, ar trebui să se desfacă frumos.

Farfuria care se va afla deasupra, nu va permite foricelelor să iasă în exterior, iar untul se va topi și el.

5

Când grăunțele vor fi gata desfăcute, trebuie să scoateți cu atenție bolul și să turnați peste floricele untul gata topit.

7

După turnarea untului, a venit timpul pentru sare sau zahăr. Pentru că floricelele au devenit lipicioase, sarea sau zahărul se va lipi cu ușurință de suprafața acestora.

8

Floricelele cu gust fonomenal sunt gata. Acum, rămâne să-ți alegi un film la fel de bun și să svurezi deliciul pe o canapea, alături de o persoană dragă!

Foto: captură video, unsophisticook.com

Sursa: LittleThings

Citește și:

Filme utilizate de psihologi, care te pot ajuta să-ți fortifici relația de cuplu

Topul celor mai reușite și nereușite filme produse în 2014, potrivit cotidianului TIME

Distribuie articolul: