Pantofii cu toc îți schimbă radical aspectul fizic. Atunci când porți încălțăminte înaltă, garantat de simți mai feminină, însă uneori această frumusețe îți crează și incomoditate și durere. Iată patru metode care îți vor ușura portul pantofilor cu toc.

1. Îți poți atenua disconfortul care ți-l oferă încălțmintea pe tocuri, dacă torni în ea câteva picături de glicerină. Lasă-o să se îmbibe pentru câteva minute. După asta șterge încălțămintea cu un șevețel uscat. Această metodă nu doar îți va înmuia încălțămintea, dar și îi va prelungi viața.

2.  Ulei de ricin este, de asemenea, un instrument excelent pentru a-ți face portul pantofilor mai comod. Va trebui să picuri puțin ulei pe o pânză de bumbac și să ștergi cu atenție pantofi din piele.

3. Dacă ți-ai cumpărat o pereche de încălțăminte care îți provoacă senzația de ardere la picioare, te poate ajuta oțetul de 3%. E nevoie să ștergi cu un servețel înmuiat în oțet, zona din interiorul pantofului, după care să lași să se usuce pentru câteva minute.

4. Prepară o cremă specială pentru înmuiere, prin topire de ceară de albini pe aburi. După ce ceara s-a topit adaugă ulei de ricin și terebentină, amestecă bine și aplică soluția în interiorul pantofilor. Astfel vei simți o comoditate deosebită în încălțăminte, ba mai mult, această rețetă va reduce din transpirația picioarelor.

Distribuie articolul: