La vârsta de doar 24 de ani, o makeup artistă din Olanda se poate lăuda cu aproape 10 ani de experiență în domeniu. Veți afla, mai jos, cum pasiunea pentru machiaj a unei adolescente s-a transformat în vocația unei tinere cu aspirații înalte în industria frumuseții!

Pasiunea și dragostea pentru machiaj a lui Nikkie a luat o întorsătură neașteptată în 2008 (avea doar 14 ani!). Inspirată de reality show-ul american The Hills, a decis să caute modalități de machiaj exact ca cele utilizate de actrițe. Machiajul devenise pentru ea o obsesie, iar în 3 luni, viața i s-a schimbat radical.

jtrj

A luat camera de filmat a mamei, a pus-o pe o cutie de carton și a început să se filmeze în timp ce se machia. A avut mai apoi curajul de a încărca acele clipuri pe YouTube, iar pasiunea a crescut cu primele comentarii și reacții ale internauților!

12661878_892494744181289_7450490309918924725_n

Așa a început să crească popularitatea canalului de YouTube NikkieTutorials, care posedă la activ peste 206 milioane de vizualizări și 3 milioane de abonați. La un moment dat, devenise canalul de beauty vlogging cu cele mai multe accesări!

Provocarea avea să continue când Nikkie a găsit-o pe makeup artista Pascale Tesser. În 2010 a început să meargă la cursuri specializate de machiaj profesional. După un an de studii, a început să muncească la Agency Colourfool, condusă de Pascale. Aici, au urmat colaborări cu reviste ca Marie Claire, Linda sau Fashionista. Muncind, adăuga tot mai multe rezultate în portofoliu. Acum 3 ani, a început să studieze și hairstyleul la WE-R Agency’s Hair School Course, fapt ce i-a deschis ușile spre noi proiecte.

Recent, a decis să renunțe la ofertele interesante de muncă, pornind să activeze în calitate de freelancer. Azi, visul tinerei este să ajungă un nume sonor în industria frumuseții și să semneze imaginile care apar pe copertele marilor reviste!

IMG_8659-10

Foto: NikkieTutorials, Bianca Toeps

Distribuie articolul: