În timp ce fosta lui iubită, Oana Zăvoranu, îl tot face cu ouă și oțet pe la show-urile televizate din țară, Pepe a decis să se retragă într-o lună modestă de miere, pe una din plajele de la Mamaia. După nunta care a avut loc duminică, cu bârfe și laude deopotrivă, Pepe n-a reacționat la niciuna dintre ele, și-a luat soția de 22 de ani, o duzină de prieteni și s-a îndreptat spre cea mai apropiată plajă, pentru câteva zile.

Luna de miere a lui Pepe și a Ralucăi este mai mult improvizată și nu tocmai dedicată iubirii dintre cei doi. Băuturile alcoolice, prietenii și distracțiile fac parte din peisajul ”romantic” al celor doi proaspăt căsătoriți. 

Pepe apare în fotografii relaxat și mulțumit de sine, iar gesturile romantice cu Raluca se lasă văzute mai rar.

Scăldat în băile de priviri ale femeilor de la plajă, Pepe se dezmiardă cu alcool și cu cercul de prieteni care l-a susținut și i-a făcut veselie la nuntă. În plus, potrivit paparazzilor români, interpretul latin-lover se distrează la discoteci până dimineața.

Amintim că Pepe și Raluca Pastrama au fost cununați religios duminica trecută, de către Andra și Cătălin Măruță. Evenimentul a avut loc după 3 ani de la căsătoria civilă și s-a desfășurat la Biserica ”Sf. Spiridon cel Nou”. Anume acolo, anul trecut, a fost botezată Maria – fetița cuplului.

După slujba religioasă, a urmat nunta la care au fost așteptați circa 300 de oaspeți. Dansul mirilor a fost învățat după piesa Andrei – ”Dragostea rămâne”. 

Tot duminica trecută, Pepe a împlinit 35 de ani, astfel că unul dintre oaspeții nunții a fost interpretul Connect – R, care, după miezul nopții, a cântat ”La mulți ani” pentru mire.

La rândul său, Pepe i-a dedicat soției sale o piesă cântată live, în premieră: ”Cea mai fericită zi din viața mea”.

Foto: Caps, Facebook.com

Distribuie articolul: