Veste rea pentru fanii brandului de lenjerie intimă. Tradiționalul show a anual a celor mai frumoase modele din lume, îmbrăcate în lenjerie intimă sexy, din cadrul show-ului Victoria’s Secret, a fost anulată . Anunțul oficial a fost anunțat de L Brands, compania care deține celebrul brand de lenjerie intimă.

Decizia oficială era doar o chestiune de timp după anunțul făcut de compania-mamă în luna mai de a nu mai difuza show-ul la televizor. În plus, unul dintre modelele Victoria’s Secret, Shanina Shayk, a scăpat informația încă din luna iulie că show-ul nu va mai exista, dezvăluie Alistmagazine.ro.

 

Aceste declarații i-au adus într-un final demisia lui Razek și au pus compania pe o pantă descendentă, atât din punct de vedere economic, prin scăderea drastică a vânzărilor, cât și moral – pentru lipsa de diversitate și neincluderea mai multor tipare de siluetă în prezentările lor.

În plus, declanșarea mișcării #MeToo, în care mai multe femei – celebre sau nu – dezvăluie că au fost victimele hărțuirii sexuale – nu ajută deloc compania care deține Victoria’s Secret – brand care a promovat mereu femeia-păpușă și a sexualizat la maximum imaginea femeii.

Sursa: Alistmagazine.ro