Îndepărtarea părului nedorit este una dintre cele mai anevoioase proceduri de îngrijire coprorală. Cu toate că epilarea a înlocuit rasul pe picioare, câțiva bărbați au fost curioși să încerce cea din urmă procedură.

Dacă rogi o femeie să descrie cea mai anevoioasă procedură a îngrijirii corporale, probabil rasul pe picioare va fi primul lucru despre care va vorbi. Portalul buzfeed.com a invitat patru bărbați pentru a testa această metodă de înfrumusețare.

Această experiență i-a făcut să înțeleagă și justifice femeile ce își acceptă părul de pe corp, cât și pe cele ce urăsc să se radă pe picioare, dar continuă să o facă oricum.

Bărbații au început prin a discuta despre ce cred că reprezintă procesul și la ce rezultate se așteaptă. Dar adevărata distracție a început din momentul în care au luat lama în mână.

Astăzi mă voi rade pe picioare. Nu ard de nerăbdare și mi-e frică de fapt. Mă simt de parcă aș curăți porumbul…

Cum ajung femeile la spatele gambei? Nu văd ce fac acolo și nici nu am abilități yoga pentru a mă încovoia în așa mod, încât să ajung acolo.

Îmi place rezultatul! Cât a durat,  20-40 minute? Mă îngrijorez să văd ce se va întâmpla atunci când va începe părul să crească.

Pare straniu că sunt entuziasmat de acest fapt? Cum o fac femeile?

Utați-vă ce diferență, chiar și de culoare a pielii. Ok, avem primele semne de sânge!

Rasul pe picioare este anevoios, hai dispari de pe picior!! Îmi simt pielea, îmi place, dar procesul este o mare bătaie de cap.

Am o mulțime de păr pe care l-am crescut tim de 25 ani. Poate la sfârșit voi avea picioare mai netede decât cele ale prietenei mele.

Simt de parcă nu ar fi piciorul meu. Uf! Am obosit deja, e un proces destul de îndelungat.

Am descoperit o aluniță de existența căreia nu bănuiam! Am subestimat timpul necesar pentru a te rade pe picioare… dacă aș fi fost fată și ar fi trebuit să fac asta în fiecare zi, cred că aș purta pantaloni tot timpul, decât să mă rad.

Picioarele mele arată straniu, de parcă ar fi niște crenvurști. Uuh, ia uitați-vă cum îmi lucesc!

După trei zile, băieții descriu senzațiile lor:

Tot acest timp am avut o mâcărime insuportabilă, de parcă aș fi avut o reacție alergică la ras. Pielea picioarelor a devenit foarte sensibilă. Cineva mi-a spus că voi avea senzații plăcute a atingerea cearșafurilor, dar nu a fost deloc așa. Iar când am văzut niște porțiuni de păr pe care le-am omis, arată pur și simplu dezgustător. Cu toate acestea, a devenit mai ușor să fac duș, mai ales să mă usuc, apa de pe picioare pur și simplu dispare. Dar m-am ales cu niște cioturi nebune!

Am realizat cât de stupidă este această presiune de a te rade pe picioare pentru a arăta bine, și dacă cineva nu este ok cu picioarele tale păroase, mergi mai departe și nu te stresa. Gândește-te la alte lucruri pe care ai putea să le faci în loc să te razi pe picioare. Ai putea să faci sport, să inventezi un leac împotriva cancerului, să îți cumperi un câine…

SURSA

Vezi ce a avut de spus un bărbat ce a purtat tocuri pe parcursul întregii zile.

Distribuie articolul: