Nu divinizăm femeile, însă încercăm să descoeprim cele mai frumoase laturi pe care le posedă fiecare dintre noi. Noi, femeile ar trebui să știm valoarea nostră, dar, în același timp să învățăm să prețuim bărbații. Ei, la rândul lor ar fi înconjurați de mult mai multă afecțiune dacă ar încerca să înțeleagă mai bine femeia. Citește mai jos zece factori despre femei, pe care ar trebui să le ia în seamnă fiecare bărbat.

1. „Raiul sub picioarele mamelor”, a spus Prorohul Muhammed. Nu-ți fie jenă să te pui în genunchi în fața unei femei, mai ales dacă ea deja a devenit mamă.

2. În interiorul fiecărei femei, indiferent de vârstă, trăiește o mică prințesă. Va fi fericit acel bărbat, care va putea să vadă acea prințesă din femeia de alături și să o trateze ca atare.

3. Uneori femeile au prea multe întrebări. Un sfat pentru bărbați: ascultați atent, răspunsurile le puteți găsi chiar în întrebările pe care le oferă.

4. Femeile mai sunt numite sexul slab și sensibil. Defapt, cine ar putea să treacă cu atâta răbdare peste atâtea dureri pe care le simt femeile de-a lungul vieții.

5. În spatele fiecărui bărbat, sta o femeie puternică și înțeleaptă. Însă, acea femeie puternică, va susține un bărbat dacă va vedea că el are încredere în propriile puteri și ar putea să o apere de un eventual pericol.

6. Viața este la fel ca o femeie. Chiar și cuvântul viață este de genul feminin.

7. Dacă se tot vorbește atât de des despre încălcarea drepturilor femeilor, rezultă că există bărbați care le lezează aceste drepturi.

8. Dacă o femeie a pierdut din feminitatea sa, înseamnă că bărbatul nu a avut  destulă bărbăție. Și invers.

9. Ca să arate de nota zece, o femeie are nevoie de o rochie neagră și de un bărbat care să o iubească.

10. De fapt, o femeie este calea către fericire. Așa că, dragi bărbați, deschideți ușa pentru ca fericirea să intre în viața voastră și protejați-o.

Distribuie articolul: