Nici bine nu s-a anunțat că cei doi divorțează că deja Miley și-a găsit consolarea. Nu este vorba de un alt bărbat ci de o femeie. Miley a fost suprinsă sărutându-se cu o blondă. 

Atât Miley Cyrus cât şi Kaitlynn Carter s-au despărţit de soţi şi imaginile publicate de TMZ le arată sărbătorind noul lor statut pe malul lacului Como, în Italia: tandreţe, sărutări şi mângâieri. Miley tocmai a anunţat că s-a despărţit de actorul australian Liam Hemswort, la opt luni de la nuntă. „Liam şi Miley s-au înţeles să se despartă în acest moment”, a anunţat un reprezentant al lui Cyrus.

Cuplul s-a căsătorit în decembrie 2018. Ulterior, pe un site au apărut  imaigini cu  Miley Cyrus sărutându-se cu prietena ei, Kaitlyn Carter, lângă o piscină. Zvonurile legate de o despărţire între Cyrus, în vârstă de 26 de ani, şi Hemsworth, 29 de ani, au apărut duminică, după ce cântăreaţa a publicat online o fotografie în care putea fi văzută fără inelul de căsătorie.

„Evoluând în permanenţă şi schimbându-se atât ca parteneri cât şi ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane şi cariere. Vor rămâne părinţii dedicaţi ai animalelor pe care le deţin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectaţi transformarea şi intimitatea”, se arată în mesajul oficial. Miley a recunoscut în iulie că nu se „potriveşte în rolul soţiei tipice”. Kaitlynn s-a despărţit la rândul său de Brody Jenner la scurt timp după ce îşi rostiseră legămintele în luna iunie.

Contactat de Daily Mail Australia, Liam Hemsworth a oferit prima reacție după divorțul de cântăreața americană.

Nu înțelegi cum este. Nu vreau să vorbesc despre asta, amice”, i-a spus Liam jurnalistului care l-a abordat.

Se pare că actorul a fost șocat de fotografiile care au ajuns în spațiul public și care o înfățișează pe fosta soție sărutându-se cu o femeie.

Tot luni, Liam a fost fotografiat pentru prima dată de la despărțirea de Miley Cyrus. Actorul, îmbrăcat casual, mergea pe stradă și arăta extrem de abătut.

Foto: Daily Mail

Distribuie articolul: