Pe bună dreptate era „Dan Bălan” a inspirat-o pe Tatiana Gribincea, alias Tany Vander, la proiecte muzicale independente. Artista a lansat, astăzi, premiera primei sale piese independente. Noul produs poartă denumirea „Take me away” (Du-mă departe) și conține versuri scrise în limba engleză.

„Au mai rămas mai puțin de 24 de ore până la lansarea videoclipului pentru primul meu single Take Me Away în mediul online! Deocamdată vă las cu câteva poze de la prezentarea pe care am organizat-o vineri alături de prietenii mei! Stay tuned!”, spunea cântăreața ieri, ținându-și fanii cu sufletul la gură. Astăzi, vedeta s-a ținut de cuvânt și a arătat noul produs.

Prima piesă din repertoriul solo al vocalistei care de azi, poate fi numită oficial și interpretă, poartă muzica și versurile semnate de NMC Production. Elementele Mix/Master au fost realizate de Sergiu Teaca, iar videoclipul poartă semnătura Kobzzon Lab și a regizorului regizorul Octavian Kobzzon. De realizarea acestei piese cu videoclip se face „vinovat” și Alex Calancea, care lucrează cot la cot cu Tany, întrucât este producătorul general al acestui proiect muzical.

11705147_1016027985083141_6711840753782281133_n

Piesa de 3 minute și jumătate posedă un videoclip dedicat suferinței feminine și iubirii dintre bărbat și femeie. Artista a recunoscut că i-a fost dat și ei să parcurgă asemenea momente, în viață, însă nu a oferit mai multe detalii la acest subiect. Cert e că în prezent, inima lui Tany e liberă.

Tany Vander a devenit un nume notoriu în showbizul basarabean în special după colaborările sale cu Dan Bălan. Vocile emblematice ale celor doi au rămas imortalizate pentru totdeauna în piesele „Friday Night” și „Lendo Calendo”, devenite extrem de populare în Moldova, dar și peste hotarele ei.

Succes în continuare, Tany!

Foto: captură video, facebook

Distribuie articolul: