Gimnasta Leysan Utiasheva este omagiată astăzi, iar prima persoana care a venit cu felicitări a fost bineînțeles soțul ei, Pavel Volya. 

Showmen-ul este întotdeauna sincer și emoționat când vorbește despre soția lui, iar în ziua de aniversare, acesta nu a putut să nu posteze și un mesaj public prin intermediul Instagramului.

Draga mea Lesya. Fetița mea mică, azi e ziua ta. Cifrele de pe tort spun că ai devenit mai matură, dar tu nu crede. Da, ai devenit o regină, divă, femeie, mamă, însă ai rămas fetiță. Eu văd, cum de fiecare dată cum râzi, de fiecare dată cu apar gropițe. 
Tu ești puternică, deșteaptă, curajoasă. Cea mai bună mamă din lume, cea mai bună și grijulie, cea mai bună soție, parteneră, prietenă și complice. Noi și copii noștri suntem cea mai bună și veselă bandă din lume. Îți mulțumesc pentru asta. Mulțumesc pentru multe. Pentru tot. Pentru tot ceea, despre ce eu sunt gata să strig pentru toată lumea. Pentru tot, ce este doar între noi. 
Fii mereu fericită, zâmbește, râzi lipsită de griji, tare și vesel. Iubesc atât de mult râsul tău. E cea mau bună muzică pentru mine. Nu te gândi la nimic: îți va reuși totul, îți va reuși totul mereu. Tu ești atât de bună, sârguicioasă, cu două fundițe în păr. Ia privește această imagine, draga mea. Ești la fel și astăzi! Fii așa mereu, nu te maturiza. Iar eu, voi avea grijă nimeni să ne distrugă terenul nostru de joacă.  Te iubesc are mult! Restul când ne întâlnim. La mulți ani, fetițo!” a scris Pavel Volya pe contul său de Instagram.

Distribuie articolul: