După refuzul mai multor vedete de a lua parte la concertele din 6 septembrie, și Pavel Stratan renunță la acestea.

Cu puțin timp în urmă , interpretul Pavel Stratan a anunțat pe pagina sa de Facebook că renunță la evoluția sa din cadrul concertului organizat la Orhei, pe data de 6 septembrie. Decizia sa a venit în urma numeroaselor rugăminți din partea admiratorilor.

„Dragi prieteni, scumpi fani! Pentru prima dată în 11 ani de carieră muzicală, sunt rugat de voi înşivă, să renunț la un concert, și aici mă refer la concertul din 6 septembrie, unde am fost invitat să cânt în aer liber în orașul Orhei. De mult mi-am dorit să am un concert mare și frumos la voi, în care, la ultima piesă, să nu fiu lăsat să cobor de pe scenă, dar nu invers. Și pentru că m-am pregătit o vară întreagă cu trupa, pentru un astfel de concert, vă promit că în toamna acestui an, dar mai precis în luna octombrie, în cadrul turneului național, acest lucru se va întâmpla, sigur dacă după acest refuz nu voi primi vreo interdicție de a mai intra în orașul Orhei. Cu toate acestea, vă respect mult, și vă iubesc pe toți, iar dorința voastră vă fi împlinită. Promit că din acest moment îmi retrag acceptul de a cânta pe data de 6 septembrie în orașul Orhei. Pavel Stratan!”

Contactată de ea.md, și Zinaida Julea a comunicat că a refuzat să participe la concertul organizat la MoldExpo pe data de 6 septembrie.

„Eu am fost prima care am refuzat să particip la acest concert. L-am sunat pe Vlad Costandoi, pentru că el se cunoaște cu organiztorii. Acesta mi-a dat numărul de telefon al unuia dintre organizatori, pe nume Gicu Negură. L-am sunat și i-am spus să mă scoată din listă încă ieri dimineața.”, a comunicat interpreta pentru ea.md.

Gestul vedetelor urmează pe cele ale altor interpreți autohtoni.

Sunstroke Project și Akord renunță la concertul de la MoldExpo.

Adrian Ursu, Pasha Parfeni și Vitalie Dani renunță să cânte la concertul de la Moldexpo.

Distribuie articolul: