Pastele sunt printre mâncarurile preferate atunci când vine vorba despre o rețetă rapidă. Una dintre acestea este și pastele carbonara. Cum se prepară, vedeți mai jos.


Ingrediente:

-250 g spaghete

-100 g bacon

-200 g smântână

-50 g parmezan ras

-2 gălbenușuri

-1 lingură unt

Paste-Carbonara-reteta-originala

Mod de preparare:

1.Se încinge untul într-un vas, după care se adaugă baconul. Se lasă să se rumenească atât cât să devină crocant.

2.Într-un castron se pune smântâna, gălbenușurile și parmezanul ras fin. După gust se adaugă sare și piper. Se amestecă totul și se toarnă peste bacon.

3.Totodată, se pun pastele la fiert, conform indicațiilor de pe ambalaj. După ce s-au fiert, se scurg și se adaugă peste sosul fierbinte. Se amestecă totul.

4.Pastele carbonara se servesc fierbinți.

Poftă mare să aveți!

Foto: caietulcuretete.ro

Distribuie articolul: