După ce a renunțat la prestațiile din cadrul concertului organizat la MoldExpo mâine, 6 septembrie, Pasha Parfeni și-a îndemnat colegii de breaslă Igor Sîrbu și Cătălin Josan la un concert în PMAN. 

De curând, interpretul Pasha Parfeni a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Cum credeţi, ce piese se vor potrivi pentru un eventual concert mâine în PMAN? Ce cuvinte ar trebui să răsune? Cred că sunt cuvintele lui Eminescu, Grigore Vieru, și muzica lui Ion şi Doina Aldea-Teodorovici.

Dacă 20 de ani în urma patriotismul a avut parte de voci tari şi notorii, atunci azi Moldova nu are alte voci înafară de NOI, artiştii prezentului. Noi suntem vocile schimbării. Ar fi păcat să fim nişte voci pasive sau absente.

Vă îndemn pe voi, colegii mei de breaslă care au renunțat să concerteze la MoldExpo să veniţi mâine în PMAN cu creaţia şi arta voastră, să cântăm pentru popor. Oricum aveaţi programată pentru ziua de mâine o prestaţie scenică. Oricum v-aţi manifestat opinia socială. Oricum aţi făcut-o public.

Haideţi să ducem ideea până la capăt. Dacă dragostea poporului contează mai mult de cât onorariul înseamnă ca acum e momentul să ieşim în scenă să cântăm pentru popor.
P.S. Băieți, cântăm piesa asta mâine la ora 17:00?
P.P.S. Sunt bineveniți și artiștii care nu au fost invitați pe 6 septembrie la Moldexpo.”

Untitledgfggh

Interpretul aposta și linkul către piesa „Suveranitate” în interpretarea sa alături de Cristi Aldea-Teodorovici, trupa Akord și Cătălin Josan.

Deocamdată, doar Cătălin Josan a confirmat participarea sa la acest act de solidaritate.

Distribuie articolul: