Dacă te-ai săturat de codiță de păr și coc, atunci optează pentru o împletitură, care să îți țină firele de păr sub control. Vei vedea că nu vei avea probleme pe durata întregii zile!

De obicei suntem dispuse să facem orice pentru a avea o coafură de invidiat. Tindem de la cele mai scumpe tratamente până la cele mai noi tendințe de vopsire a părului, fără a sta prea mult pe gânduri plătim prețul frumuseții. Părul fiind o parte importantă a aspectului oricărei femei, ce poate spune foarte multe despre noi. Tocmai de aceea suntem la curent cu ultimele trenduri și ne asigurăm că părul nostru este plin de volum și strălucește.

Tendințele din acest an în materie de păr abundă în codițe împletite, însă doar un anumit tip de împletitură va fi vedeta acestei veri. Iată care este aceasta!

f33ad18cc73e620a7bd026bc6db2ef08

Citește și: Împletiturile ei sunt adorabile! Admiră coafurile beauty vloggeriței Nina Starck (Video)

Părul corset a apărut în tendințe încă de anul trecut, din septembrie. Lesley Hampton este cea care a dat starul acestui trend sport ce se poate mula oricărui stil. Pentru prima dată a fost  adoptat la împletiturile pentru copii, aceste codițe senzuale nu puteau fi ignorate de fashionistele de pe Instagram.

lesley_hampton

cosite

cosite 2

Astfel, la aproximativ un an de la apariție, toate femeile pasionate de modă își pregătesc look-ul estival căutând să obțină un aspect unic și interesant de păr tip corset. Astfel de împletituri pot fi realizate în cazul femeilor cu păr lung și bogat, dar și al celor care au un păr mai scurt, mediu. Părul tip corset este relativ simplu de realizat, deși la o primă impresie pare mai complicat decât fizica cuantică. Tot ce trebuie să faci este să treci o panglică prin cele două codițe împletite în spic.

impletitura par roz

Vezi și: Look nou în fiecare zi: 5 împletituri ideale pentru școlărițe (Video)

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: