Toamna este momentul ideal să ne schimbăm tunsoarea sau chiar culoarea părului. Așa cum spuneam, părul blond este de domeniul trecutului în acest sezon. O altă nuanță inspirată dintr-o băutură pe care multe persoane o consumă va face furori. Nu mai prelungim suspansul, ci îți spunem că despre nuanța violet șampanie este vorba.

Ce este părul violet șampanie?

Spre deosebire de trendul de vara trecută, „champagne bronde”, care era o nuanță de blond mai deschisă, culoarea de păr a acestei toamnei are tente de violet. Acest blond balayage a fost inventat de hairstylistul Tara Nicole din Arizona. Violetul șampanie poate avea mai multe tente, în funcție de lumină. Uneori poate părea un blond auriu șampanie perfect, alteori seamănă cu un violet metalic. De asemenea, mai pot fi observate și nuanțe de argintiu și piersică.

Cum se obține părul violet șampanie?

Pentru a obține această nuanță de păr, Tara Nicole a creat multe șuvițe subțiri blonde în părul clientei. Deoarece părul natural era un blond prăfuit, Tara a reușit să îl transforme într-un blond platină într-un singur proces. Dacă părul tău a fost recent decolorat sau este deschis la culoare, atunci ești candidata perfectă pentru violetul șampanie. După decolorare, părul a fost vopsit cu o vopsea violet cu tente de gri-cenușiu, dar a fost folosit și un toner roz-auriu.

Cine poate alege această nuanță?

Părul violet șampanie este doar o alternativă la părul blond în toamna 2018. Așadar, dacă ești blondă natural, poți vorbi cu un specialist pentru a vedea dacă ți se potrivește violetul șampanie. Doar așa poți fi sigură că trăsăturile tale vor fi puse în evidență, iar nuanța obținută va fi ușor de întreținut.

SURSA