Sean Diddy Combs și-a aniversat cei 50 de ani proaspăt împliniți și a dat cea mai extravagantă petrecere din Los Angeles, la conacul său de 40 de milioane de dolari din Holmby Hills, sâmbătă noapte. A fost în același timp o fabuloasă paradă de modă, pentru că cele mai mari nume din industria muzicală, a filmului și nu numai s-au îmbrăcat la patru ace pentru a-l sărbători pe celebrul muzician. 

Diddy – Sean Combs a împlinit de fapt 50 de ani în 4 noiembrie, însă abia acum a marcat momentul, cu acest party scump.

De departe, Beyonce, Kim Kardashian și surorile ei, Kate Beckinsale au atras toate privirile la ziua lui Sean Combs, cu rochiile lor mulate, cu decolteuri ample sau crăpături adânci pe picior.

Beyoncé și soțul ei Jay-Z au fost unii dintre invitații de top la petrecerea dată de Sean. Queen B a surprins într-o rochie de catifea neagră cu bijuterii încrustate și cu cea mai adâncă crăpătură pe picior.

Kim Kardashian, însoțită de Kanye West, și-a pus în evidență formele celebre într-o rochie de mireasă, în valoare de 9300 de dolari. Look-ul inspirat din anii 50 a fost compus dintr-o fustă de mătase și un corset, ambele de culoarea șampaniei.

Kylie Jenner  a ales o rochie neagră, strâmtă pe corp și foarte decupată. Khloe Kardashian a purtat un costum auriu, din sacou și pantaloni.

View this post on Instagram

date night

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Și fosta membră Destiny’s Child Kelly Rowland a răspuns invitației lui Diddy.

View this post on Instagram

#diddy50

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on

A fost o noapte pe care nu o voi uita, a scris Diddy pe Instagram, alături de imagini cu prietenii săi celebri.

Distribuie articolul: