Dacă ești o mare amatoare de dulciuri și abstinența este un chin pentru tine, încearcă să prepari Panna Cota dietetică.

Într-o cantitate de 100 de grame de Panna Cota, conțin 79 kcal

Ingrediente:

Gelatină — 1 lingură
Lapte 0,5% — 100 ml.
Brânză 0 % — 400 grame
Vișină înghețată— 100 grame (sau oricare alte fructe, după preferință)
Miere — 1 lingură

Mod de preparare: 

1. Dizolvă gelatină într-un pahar de apă fiartă.
2. Dezgheață vișinele
3. După ce gelatina se va umfla, amestec-o cu lapte și pune lighidul la fiert, la foc mic.
4. Amestecă mierea, brânza și laptele cu gelatină fiert.
5. Ia niște figuri pentru prăjituri și pune, inițial fructele.
6. Apoi toarnă amestecul deasupra.
7. Pune în frigider Panna Cota pentru 3-4 ore și servește cu plăcere.

Distribuie articolul: