Oxana Ciorici este femeia de afaceri care reprezintă atât în Moldova, cât și în România, Institutul de Bioreglare și Gerontologie din orașul Sankt-Petersburg, Rusia. Este promotoarea anti-îmbătrânirii, o știință care prelungește durata vieții și despre care se cunoaște deja în toată lumea.

A fost și încă este o persoană foarte activă care, înainte de a se aprofunda în secretele frumuseții și tinereții veșnice, s-a implicat în industria fashion din Rusia, iar în Moldova toată lumea o cunoaște de pe timpurile când era înființat clubul moto-auto pentru femei – Fire Angels.

„Eram într-o căutare de ceva, cu ce să mă ocup în business, să am afaceri mai multe. Timpul trece, se schimbă multe în viața noastră și mă gândeam că trebuie să fac ceva mult mai serios. Când am descoperit secretul anti-age, am început să studiez acest domeniu mai aprofundat. Am mers în Rusia, la diverse instituții. Timp de un an și jumătate am cercetat. Ulterior, mi-am dorit să aduc aceste produse și în Moldova. Am făcut foarte multe congrese și seminare dedicate medicilor.”

„Ceea ce este interesant e faptul că aceste produse sunt absolut naturale, nu au careva reacții adverse, iar asta m-a impresionat. În comparație cu medicamentele care, în timp ce tratează un anumit organ, îl degradează pe un altul, produsele anti-îmbătrânire regenerează, restabilesc.”

„Orice om, după 30 de ani are nevoie să facă investigații asupra organismului, pentru că după această vârstă noi nu întinerim, ci dimpotrivă. De fapt, fiecare om poate trăi 120 de ani, dar din păcate toate stresurile și problemele influențează negativ. În plus, moldovenii merg la doctor doar atunci când îi doare ceva. În Rusia, de exemplu persoanele pot avea un pașaport genetic, iar acesta oferă toate bolile la care ești predispus. Apoi, omul contribuie la stoparea sau prevenirea acestora.”

„A fost foarte greu să aduc această știință (gerontologia) în Moldova. Chiar și așa, aici există o Facultate de Gerontologie, dar și o secție de gerontologie, care se ocupă însă doar cu oamenii în vârstă. În Moldova, oamenii nu au acea cultură de a preveni. Trebuie de lucrat foarte mult la educarea persoanelor. În România, medicii așteaptă să facem o lansare a acestor produse, acolo lumea e mult mai deschisă.”

„Totul a pornit de la soțul meu, care avea un astm bronșic. Nu credeam la început că peptidele vor ajuta. Când am văzut rezultate, am înțeles că trebuie să mă ocup de asta. Familia m-a ajutat mult.”

„Pentru următorii ani, am planuri mari. Atunci când am un scop, fac tot posibilul să se realizeze. Cel mai mult, însă îmi doresc o clinică medicală, dar cu o altă abordare. Vreau să se îmbine tratamentul psihologic și cel medicamentos. Toate bolile noastre încep de la cap. Știu asta pentru că provin dintr-o familie de medici.”

„Pentru ca femeia să fie – Femeie, trebuie să aibă grijă de corpul său, să fie atentă, să meargă măcar o dată în an la medic. Să găsească acel timp necesar pentru ea!”

Foto: Facebook.com, captură video