Cam o lună și 10 zile ne mai despart de prima semifinală a celui mai important concurs de muzică din Europa, iar pregătirile sunt în toi nu doar la Stockholm, ci și în fiecare dintre țările particioante. Lidia Isac, reprezentanta țării noastre, se pregătește să trimită în Suedia prezentarea sa pentru seara show-ului. Pentru acest clip, tânăra s-a filmat în mai multe destinații-cheie din țară.

Din fotografiile distribuite pe internet în această seară, aflăm că filmările pentru postcard au fost posibile grație unei echipe de regizori și cameramani sosiți la Chișinău tocmai din Suedia.

Echipa de producție a decis ca prezentarea Lidiei să conțină, pe fundal, imagini surprinse la Observatorul Astrologic din cadrul UTM, la complexul cultural „Orheiul Vechi”, complexul „Poiana Bradului” și parcul „Valea Morilor”, din Chișinău.

Din poze, veți recunoaște cu siguranță și semnătura hainei purtate de Lidia pentru filmări. Este vorba despre o ținută a brandului Raquette, pe care Lidia ardea de nerăbdare să o îmbrace:

În sfârșit am avut ocazia perfectă să îmbrac setul din organza mov și alb de la Raquette, care s-a încadrat de minune în conceptul spotului”, mărturisește reprezentanta țării noastre la Eurovision.

12923116_1098888180133319_9214116670381296657_n

Amintim că în urma unei trageri la sorți, Republica Moldova a ajuns să fie inclusă în prima semifinală a concursului, alături de țări ca Finlanda, Grecia, Olanda, Rusia ș.a. Lidia va evolua în prima jumătate a semifinalei din 10 mai, cu numărul de ordine 6.

Piesa de concurs a Lidiei Isac este „Falling Stars”:

Între timp, vedeți și ultimele noutăți legate de pregătirile pentru marele show:

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: