Olga Verbițchi este tânăra interpretă care a cucerit inimile oamenilor nu doar de la noi, ci și celor de peste hotarele țării, datorită talentului și vocii inconfundabile. Chiar dacă se bucură acum de succes, nu își imaginează cum ar fi viața sa dacă nu ar avea suportul familiei, în special, cel al mamei. Pe cea care i-a dat viața, Olga a descris-o cu cuvinte drăgăstoase și își dorește ca aceasta să-i fie alături cât mai mult timp.

De Ziua Internațională a Femeii, în cadrul campaniei #mammamia, legătura mamă-fiică dintre Olga și Ludmila Verbițchi este prezentă în felul următor:

„Eu și mama mea avem o relație ok. Destul de obișnuită. Mereu mă susține, îmi dă sfaturi și e alături de mine oricând, plus, atunci când greșesc, nu îmi ține apărarea, ci din contra mă lasă să-mi suport propriile consecințe.”

„Nu am nevoie de o întâmplare memorabilă, ca să-mi amintesc de mama peste ani. Mama e și întotdeauna va trăi cu mine. E cea mai bună prietenă a mea, mă înțelege și mereu a făcut pentru mine orice doar ca să fiu fericită. O iubesc.”

„Am o mamă extrem de frumoasă, inteligentă, uneori, prea bună. Ea îmi iubește toate creațiile mele, toate piesele, toate mișcările noi pe care le fac în drumul de carieră.”

Citește și: Elena Briciuc, despre #Mammamia: „Am impresia că SuperMama mea ar conduce și un tanc”

De 8 MARTIE îi dorește mamei sale cele mai importante lucruri din lumea asta:

„Îi urez cât mai multă fericire și răbdare și sper să fie alături de mine mai mult decât oricine, nu mi-aș închipui viața fără ea.”

Vezi și: Olga Verbițchi a filmat un clip în Cancun alături de un DJ celebru de peste Prut (Video)

În luna martie îți așteptăm povestea despre relația cu mama ta! Scrie-ne la EA@interakt.md ce ai învățat de la EA sau poate ce a învățat de la tine. 

Foto: Facebook.com/Ludmila Verbițchi

Distribuie articolul: