Este femeia care nu poate sta locului nici chiar atunci când se odihnește. Trainerul Evenda și Angry Business, Olga Țapordei, trăiește momente unice și foarte speciale din clipa în care a aflat că este însărcinată. Întrebări sau așteptări nu au fost multe și sofisticate, va veni pe lume o Alexandra! Iar fiindcă din burtică este foarte hotărâtă - fata mamei își va decide singură viitorul. Detaliile, mai jos, de la viitoarea mămică Olga Țapordei.

Primul gând atunci când am aflat că sunt însărcinată… Nu a fost un gând, a fost o stare. Stare ce imediat te responsabilizează.

Nu aveam așteptări legate de sexul copilului. Noi o așteptăm pe Alexandra! Da, din primele clipe am știut că e Ea. Atitudinea față de acest aspect o setează fiecare din noi.

Olga tapordei

De când sunt însărcinată… Simt că îmi place dulcele, tare, foarte tare (râde).

Mi-am visat copilul de mai multe ori (zâmbește). Abia aștept să văd dacă se vor adeveri trăsăturile și în realitate.

Cel mai mult îmi doresc… să fie sănătoasă. Ce ține de moștenire – ea deja a decis, iar noi am acceptat.

iutes tapordei nicov

Nu am planuri pentru fiica mea. Planurile lor, țin de dorințele lor, care vor apărea pe parcursul vieții. Noi le vom oferi totul de ce au nevoie.

Menirea tatălui în creșterea și educația copilului este foarte importantă. El dă energie de tată, el oferă protecție, el este un bun exemplu pentru copil!

Maternitaea începe atunci când... îți apare instinctul de mamă. Iar de acest lucru are grijă în primul rând soarta.

Olga Tapordei

Alături de alte două prietene: Oxana Iuteș și Rodica Nicov, Olga Țapordei lansează o campanie dedicată femeilor însărcinate și mamelor care alăptează. Acestea au realizat o linie de haine pentru viitoare mămici despre care ne-au povestit în detalii. 

Citește și: 8 gânduri de viitoare mamă de la jurnalista Oxana Iuteș: „Maternitatea este acea stare când…”

Rodica Nicov

Foto: Dima Iacovlev