E sărbătoare din nou în familia interpretului Alexandru Manciu. Frumoasa lui soție, Olga, a adus pe lume al treilea fiu. Mama şi micuţul se simt minunat. 

Anunțul despre marele eveniment a fost lăsat de Alexandru. Olga Manciu a născut natural ca şi prima oară, la o clinică privată din Capitală. Micuțul s-a născut cu o greutate de 3,750 kg și o lungime de 50 cm.

„Bine ai venit, iubitul nostru!!! Te ador, iubita mea, și-ți mulțumesc pentru tot!!! Mă-nchin în fața ta, iubire!!!”, spunea fericitul tată, în mesajul său virtual.

13322130_1098235240249406_8375129480047173153_n

Aşa cum au planificat, soții Manciu şi-au numit mezinul Vladimir – un prenume cu simbolistică regală, a păcii.

Amintim că într-un interviu recent, oferit pentru Ea.md, Olga le transmitea mamelor de băieți:

Dragilor mame de băieți,

Pentru început, vreau să vă zic că suntem niște norocoase! Eu cred că misiunea noastră este în a ne iubi puii și a le da tot ce putem mai frumos!

Cred că fiecare mamă de băiat, în primul rând trebuie sa îl învețe să iubească, ca mai apoi, peste ani, să nu auziți de la o potențială noră că nu știe fiul dumneavoastră să respecte și iubească, dar și că o supără cumva.

Și nu uitați: copiii nu îi creștem pentru noi, sau pentru ca ei să ne fie datori cu ceva când se vor face mari. Noi creștem copiii pentru viață. Viața pe care ei mai apoi o vor alege de sine stătător!

Educați BĂRBAȚI, nu jucării pentru manipulări! Educați CARACTERE, care să știe cum să se descurce în viață. Educați SUFLETE, care să știe să iubească cu adevărat și pentru totdeauna!” spunea Olga, în ultimul trimestru de sarcină.

Tot recent, familia Manciu a participat şi la o şedință foto comunā, cu fotograful Sergiu Bîrcă.

Felicitări și creștere fără primejdii!

Foto: sergiubirca.com, Facebook.com