Pe lângă un păr sănătos, puternic și strălucitor, orice femeie și-ar dori ca podoaba sa capilară să emane în permanență un parfum delicat, care să surpindă pe oricine. Dacă acorzi atenție suficientă rutinei de îngrijire și apelezi la câteva mici trucuri, acest lucru se poate realiza mai rapid și mai ușor decât ai fi crezut!

Primul pas este să îți perii părul foarte bine în fiecare dimineață. Cu siguranță faci asta deja, însă este indicat să acorzi mai multă atenție acestei activități și să îți perii părul și de la rădăcină spre vârfuri, scrie Teotrandafir.ro.  Astfel îndepărtezi mai faci murdăria și sebumul în exces și totodată te bucuri de mai mult volum.

Un mic secret la care poți apela este aplicarea uleiului esențial pe perie. Un singur strop de ulei de iasomie sau levănțică este absolut suficient pentru ca părul tău să aibă un parfum plăcut și discret. Nu utiliza mai mult de o picătură pentru a nu încărca firul de păr!

Sprayul parfumat pentru păr te poate ajuta să te reîmprospătezi ori de câte ori simți nevoia. Ai grijă totuși să nu exagerezi cu cantitatea pe care o folosești și să îl aplici doar pe lungimea părului, în special la vârfuri. Evită aplicarea acestui produs pe scalp, căci conținutul ridicat de parfum poate provoca iritații dacă ai o piele sensibilă.

Apa de trandafiri este cunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare și pentru numerosele beneficii pe carE le are asupra pielii și a părului.

Adaugă puțină apă de trandafiri în apa cu care te clătești sau pur și simplu folosește acest produs ambalat într-o sticlă cu pulverizator. Apa de trandafiri nu încarcă firul de păr, ci îl întărește și îi oferă o strălucire naturală.

Distribuie articolul: